Изгодни самолетни билети до Дубай

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО ДУБАЙ, ОАЕИнформация и оферти за полети до Дубай

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Дубай, Обединени арабски емирства? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Дубай и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до и от Дубай, за различни дати на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Дубай, ОАЕ са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.

КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ НАЙ-УДОБНИТЕ И ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО ДУБАЙ, ОАЕ

Полет до Дубай от България има от София, Варна и Бургас. Летищата, които обслужват Дубай са две – Dubai International Airport (DXB) и Al Maktoum Airport (DWC). Алтернативни летища в близост до България, които изпълняват полети до Дубай са Букурещ и Солун. 
 


» София – Дубай


Полети до Дубай от нашата столица се изпълняват от нискобюджетни и от редица редовни авиокомпании. Wizz Air летят директно до Дубай всеки вторник и петък и кацат на летище Al Maktum. Друга lowcost компания Fly Dubai  предлага също директен полет, кацайки всеки ден без вторник и четвъртък на летище  Dubai International. От страна на редовните превозвачи директно до Dubai International летят Emirates, изпълнявайки до 4 полета седмично. Turkish Airlines, Royal Jordanian и други добрепознати авиолинии също могат да предложат да резервирате полет до същото летище за всеки ден от седмицата, но задължително с прекачвания.

 

» Варна – Дубай


Ако търсите да резервирате билети до Дубай на изгодна цена, със сигурност проверете и опциите с излитане от морската ни столица Варна. Турските авиолинии предлагат ежедневно полети с прекачване през Истанбул и кацат на летище  Dubai International. Други редовни превозвачи като Lufthansa, Emirates, Austrian Airlines и други предлагат комбинации от полети с повече от едно прекачване.

 

» Бургас – Дубай


В търсене на изгодни цени на полети до Дубай, може да разгледате опции за излитане от Бургас. Aeroflot лети всеки ден през лятото до края на октомври с полет с едно прекачване през Москва до Dubai International. Освен това руският превозвач предлага комбинация от полети с други редовни авиолинии като Emirates и Fly Dubai почти всеки ден от седмицата през летния сезон. Обикновено тези комбинирани полети са с минимум две прекачвания.

 

» Букурещ – Дубай


Полетите от столицата на Румъния до Дубай също може да се окажат изгодна опция за Вашето пътуване. Lowcost компаниите Wizz Air и Fly Dubai предлагат директни полети целогодишно до летище Al Maktum. Wizz Air летят от 2 до 5 дни в седмицата в зависимост от сезона, а Fly Dubai – седем дни в седмицата. Редовни авиопревозвачи като Turkish Airlines, KLM и  Aeroflot предлагат всеки ден полети до Dubai International с прекачвания, съответно през Истанбул, Амстердам или Москва. Някои полети на Aeroflot от Букурещ кацат и на летище Al Maktum. 

 

» Солун – Дубай


В търсене на най-добрата цена, не пропускайте и вариант за полет от Солун. Турските авиолинии предлагат ежедневно полети до летище Dubai International с прекачване в Истанбул, а редица други редовни авиолинии – комбинация от полети с едно и повече прекачвания и до  Dubai International, и до летище Al Maktum.

 

» Дубай – София


Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Дубай към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Дубай са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети.

 
Нашата търсачка за самолетни билети помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Дубай като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища в Дубай и транспорт до хотелите

Дубай разполага с две международни летища – Международно летище Дубай – Dubai International Airport (с код DXB) и по-малкото Международно летище Al Maktoum (с код DWC), по-известно като Dubai World Central. Първото е по-голямото от двете и приютява по-голямата част от пътуващите от и до Дубай. 

 

Международно летище Дубай е удобно свързано с влак/метро към центъра на града. Пътуването до центъра на града отнема около 40 минути, а цената на билета възлиза на около 3.50 лв. През летището минава червената линия на метрото, която има спирки на терминали 1 и 3. Билетите се купуват от специални машини или от гишета разположени на станцията. Метрото е бърз и удобен вариант за транспорт от летището и има спирки на повечето основни забележителности и популярни хотели.

 

Автобусите са втората опции за придвижване от летището. Цената на билета е от около 3.50 лв. до центъра на града като той би бил по-скъп, ако крайната ви дестинация е в покрайнините. Децата под 5 годишна възраст пътуват безплатно. Автобусните спирки се намират срещу терминали 1,2 и 3, но преди да се качите, си купете т. нар. “NOL карта” от автомати на летището. В автобусите кеш не се приема. Автобусът е добър вариант, ако пътувате с малко багаж и на близка дистанция, защото съществува рискът от попадане в трафик.

 

Такситата са предпочитана опция за предвижване от летището в Дубай. Цената им е по-висока, но са удобен и познат на всички вариант. Такси до центъра на града ще ви струва около 30 лв. Всички компании предлагащи услугата са управлявани от държавата, затова няма причина да се притеснявате коя кола ще изберете. Ако запазите таксито си предварително онлайн ще имате допълнителни удобства като шофьор, говорещ английски и практически нулево време за изчакване на колата.
 

 

От Dubai World Center най-добрият вариант е просто да си вземете такси до крайната дестинация. 

Хотели в Дубай, ОАЕ

Експертна консултация и резервация на хотел в Дубай може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Дубай

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Дубай, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Дубай са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Дубай

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Дубай или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Дубай от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Дубай или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн търсачка за полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Дубай с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

Застраховка за вашето пътуване до Дубай може да направите онлайн в нашата нова платформа за застраховки “Медицински разходи в чужбина.

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:30 ч. до 22:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни туристически консултанти. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Дубай; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Дубай и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Дубай може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят и през уикенда, с удължено работно време.

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

Необходими документи за пътуване до Дубай със самолет

Документите, които е необходимо да представите за полета ви до Дубай са:

 

  • международен паспорт, валиден поне 6 месеца след датата на връщане в България;
  • електронно копие на Вашия самолетен билет или бордна карта, ако имате направен онлайн чек-ин. Попитайте Вашия консултант в Usit Colours какви са възможностите за онлайн чек-ин.
  • при пътуване с непълнолетни деца: копие на акт за раждане и нотариално заверено пълномощно от родител/и, непътуващ с детето.
  • За най-актуална информация, моля проверете информацията за пътуване до ОАЕ на сайта на МВнР
  • Тук може да проверите актуална информация за необходими декларации, формуляри или друг тип форми за попълване за влизане или преминаване в страната във връзка с Covid-19.

 

Ако имате резервация за нощувки в хотел във Дубай или околността, е добре да имате копие от ваучера за настаняване. Освен доказателство за платена резервация, той съдържа и полезна информация за адреса, телефона и точното име на хотела.

 

В случай, че сте си купили застраховка за пътуване в чужбина, е важно да носите полицата на застраховката. В нея е изписан и контакт за спешна връзка със застрахователя.

 

 

 

« обратно

 

От Кристина Симеонова

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Кристина Симеонова е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva