Изгодни полети до Катманду, Непал

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО НЕПАЛ

 

Искате да видите Хималаите и търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Непал? Намерихте правилното място – тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до Катманду за различни дати и дестинации на пътуване. Ако вашите критерии за полети са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.

КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ НАЙ-УДОБНИТЕ И ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ до КАТМАНДУ

Полети от България до столицата на Непал, Катманду, има от София, Варна и Бургас. Летищата в Букурещ,  Солун и Истанбул са алтернативни опции за полети до Катманду за хора, които живеят в райони на България, близки до нашите държави съседки.
 
»  София – Катманду
Редовни авиолинии като Turkish Airlines, Qatar Airways, Emirates, FlyDubay, Lufthansa изпълняват от два до пет полета седмично от София до Катманду, като взети заедно покриват всеки ден от седмицата. В конкуренцията си за повече клиенти, авиокомпаниите често правят промоции за самолетни билети до Непал, когато цените са наистина изгодни. Повечето полети са само с едно прекачване (през Истанбул, Доха, Дубай и др.), но има и такива с повече от едно трансферно летище.
 
» Варна – Катманду
Полетите от морската ни столица до Катманду се изпълняват редовно от авиокомпании като Qatar Airlines (с прекачване през София и Доха), Turkish Airlines (само с едно прекачване през Истанбул) и други. С комбинация от полети на различни превозвачи може да пътувате всеки ден от седмицата.
 
»  Бургас – Катманду
Полет до Катманду може да резервирате от Бургас с Lufthansa, с прекачване през Франкфурт и Делхи, но обикновено цените са по-високи.
 
» Букурещ – Катманду
Ако живеете в близост до северната ни съседка и търсите най-изгодните полети до Катманду, може да проверите за възможни полети, излитащи от Букурещ. Турските авиолинии предлагат полет с прекачване в Истанбул. Други редовни авиокомпании като Lufthansa, Austrian Airlines, Air France, Emirates и други също изпълняват полети до Катманду.
 
»  Солун – Катманду
Полетите с прекачване от Солун до Катманду също може да се окажат изгоден вариант за Вашето пътуване. Доста редовни авиопревозвачи изпълняват този маршрут и за всеки ден от седмицата има различни комбинации от полети.

 

»  Истанбул – Катманду
Ако искате да се разходите до Истанбул преди пътешествието до Непал, е вероятно да намерите много изгодни цени, тъй като голям брой авиокомпании предлагат полети оттам.

 

Нашата търсачка помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Катманду като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.
 

ЛЕТИЩА В КАТМАНДУ И ТРАНСПОРТ ОТ ЛЕТИЩЕТО

Международно летище Трибхуван /Tribhuvan International Airport (с код KTM) е единственото международно летище в Непал и обслужва столицата Катманду. Намира се на 6 км източно от центъра на града. Разполага с два терминала – единият обслужва международните полети, а другият – вътрешните. 

Летището е открито през 1955 г. от крал Махендра. Кръщава го Трибхуван в памет на своя баща. Самото летище е съвсем малко, но можете да намерите информационен център, в който ще ви съдействат за каквото е необходимо. Има и кафене, ресторант, пакетирани храни и напитки, бюро за обмяна на пари, безплатен интернет и др.

 

Ако планирате трек в района на Еверест, ще трябва да вземете полет до Лукла от Трибхуван, а ако мислите да отидете към Анапурна – има удобни полети до Покхара, които ще ви спестят много часове пътуване с автобус.

 

Пред летището има спирка на градския транспорт, откъдето можете да вземете автобус, като пътуването до центъра е около 30 минути. Предлагат се и предплатени таксиметрови услуги на самото летище.

 

Нашият съвет е след като си направите резервация за хотел да попитате и за трансфер от летището. Повечето хотели предлагат тази услуга и със сигурност ще ви бъде по-спокойно. Катманду е доста шумен, шарен, задръстен и различен град и е добре поне за първия си ден в него да сте се подготвили предварително. Не ви съветваме да взимате кола под наем. Поне не първия ден – вижте първо трафика и преценете дали имате нерви да си причините шофиране в него, още повече, че движението е ляво.

Хотели в Катманду

Експертна консултация и резервация на хотел в Катманду или друга точка в Непал може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Непал, Катманду

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване до Непал, препоръчваме да направите застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.
Цените на застраховките за пътуване до Непал са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате. Съветваме ви да си направите застраховка с високо покритие, тъй като цените на медицинските услуги са много високи.
 
Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина”

Как може да закупите самолетен билет ИЛИ хотел за пътуване до Катманду

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до Катманду или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Катманду от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Катманду или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн търсачка за полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Катманду с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

Застраховка за вашето пътуване до Катманду може да направите онлайн в нашата нова платформа за застраховки “Медицински разходи в чужбина”.

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:00 ч. до 19:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни експерти по самолетни билети и туристически услуги. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Катманду ; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Катманду и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Катманду може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят с клиенти на място и през уикенда:

 

Mall of Sofia, София - работно време: всеки ден от 10:00 до 19:00 ч.; 
Varna Mall, Варна - работно време: понеделник - събота от 10:00 до 20:00 ч., неделя – 10:00 – 19:00 часа.
 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

Необходими документи за пътуване до Катманду, Непал

Документите, които е необходимо да представите за полета ви до Катманду са:
 

  • Паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на влизане в Непал;
  • Виза за Непал, която можете да получите на самото летище срещу съответната сума или в посолството на Непал в Берлин. Съветваме ви да се спрете на първия вариант, като си направите предварителна регистрация на този сайт, за да избегнете попълване на информацията на самото летище. Носете си разпечатано копие на апликацията, както и копие на бордната карта за самото поставяне на визата. ВАЖНО! Визата можете да заплатите само в кеш, не и с карта. Съветваме ви да носите долари и то в нови банкноти (от последните десетина години). Имайте предвид, че стари банкноти не се приемат нито на летището, нито в банките и обменните бюра.
  • електронно копие на Вашия самолетен билет или бордна карта, ако имате направен онлайн чек-ин. Попитайте Вашия консултант в Usit Colours какви са възможностите за онлайн чек-ин.
  • при пътуване с непълнолетни деца: копие на акт за раждане и нотариално заверено пълномощно от родител/и, непътуващ с детето.

 
Ако имате резервация за нощувки в хотел в Катманду или околността, е добре да имате копие от ваучера за настаняване. Освен доказателство за платена резервация, той съдържа и полезна информация за адреса, телефона и точното име на хотела.
 
В случай че сте си купили застраховка за пътуване в чужбина, е важно да носите полицата на застраховката. В нея е изписан и контакт за спешна връзка със застрахователя. В Непал на много места няма интернет достъп, така че ви съветваме да имате и хартиено копие.

 

 

« обратно

 

От Lyudmila Vlaeva

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Людмила Влаева е с copyright права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva