Изгодни самолетни билети до Пукет, Тайланд

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО ПУКЕТ, ТАЙЛАНД

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до о-в Пукет, Тайланд? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Пукет и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до о-в Пукет, Тайланд за различни дати и дестинации на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Тайланд са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.

КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ НАЙ-УДОБНИТЕ И ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО О-В ПУКЕТ

Полети до Пукет от България има от София, Варна и Бургас. Алтернативни летища в близост с ежедневни полети до Тайланд са  Букурещ и Солун.

 

» София – Пукет


Полети от София до Пукет има седем дни в седмицата на редовни компании като Turkish Airlines и Qatar Airways. Прекачванията са съответно в Истанбул или в Доха. Освен това други компании като KLM, Air France, Austrian Airlines и Bangkok Airways предлагат полети с две или повече прекачвания през европейски столици и Банкок.

 

» Варна – Пукет


Излитане от морската ни столица към Пукет е възможно от понеделник до неделя, като редовните полети се изпълняват от турските авиолинии и транзитното летище е Истанбул. Възможни са и други комбинации, включващи редовни линии като Bulgaria Air, Austrian Airlines и други, които предлагат полети с повече от едно прекачване.

 

» Бургас – Пукет


Ако търсите изгодни полети до Пукет от нашето Черноморие, може да търсите опции с излитане от Бургас. Редовните полети главно включват комбинация от полети на руския превозвач Aeroflot и турските или катарските авиолинии. Редица други добрепознати авиокомпании също предлагат достатъчно опции за полети до Пукет.

 

» Букурещ – Пукет


Ако живеете в близост до северната ни съседка и търсите най-изгодните полети до Пукет, може да проверите за възможни полети излитащи от Букурещ. Ежедневно турските авиолинии предлагат полет с прекачване в Истанбул, катарските с прекачване в Доха, а руските Aeroflot с прекачване в Москва. Други редовни авиокомпании като Lufthansa, Austrian Airlines, Emirates и други също изпълняват полети до Пукет обикновено с повече от едно прекачване.

 

» Солун – Пукет


В търсене на най-добрата цена, не пропускайте и вариант за полет от Солун. Турските авиолинии предлагат ежедневно полети до Пукет с прекачване в Истанбул, а редица други редовни авиолинии – комбинация от полети с едно и повече прекачвания.

 

» Пукет – София


Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Тайланд към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Пукет са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети.


Нашата търсачка за самолетни билети помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Пукет като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища на о-в Пукет и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Пукет, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

Международно летище Пукет е единственото летище, което обслужва всички полети до и от Пукет. Разположено е на 30 км. от града и начините на придвижване до центъра могат да са следните: с автобус, с такси или с лек автомобил/минибус.

 

Автобусният превоз с компания Phuket Smartbus е много удобен и графикът му е със стартова точка летището и крайна Rawai beach всеки ден от 06:00ч. до 21:00ч.,като всички сприки по маршрута са повечето известни за туристи плажове. В зависимот от закупения билет (еднопосочен, тридневен, абонаментна карта) цените на човек на посока започват от 5,50 USD .

 

Друга опция е общественият автобусен транспорт с надпис Airport Bus, който тръгва от Терминал 1, движи се на 2 часа и е съобразен с пристигащите полети на летището. Пътуването отнема почти 2 часа до крайна точка в центъра на Пукет и цената на еднопосочния билет е около 3 USD.

 

Придвижването с такси или минибус е сравнително по-скъпо и по-кратко като времетраене, но също така е напълно сигурно и удобно. Средно такова пътуване ще Ви коства около 15 – 20 USD.

 

Ако наемете минибус, бихме препоръчали KLOOK като тайландска компания за частни трансфери. Цената от летището до града започва от около 11 USD на човек и отнема около 1 час.

Хотели в Пукет, Тайланд

Експертна консултация и резервация на хотел в Пукет или друга дестинация в Тайланд, може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Пукет

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Пукет, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Пукет са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

КАК МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ САМОЛЕТЕН БИЛЕТ, ХОТЕЛ ИЛИ ЗАСТРАХОВКА ЗА ПЪТУВАНЕ ДО ПУКЕТ

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Пукет, Тайланд или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Токио от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Тайланд или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн платформа за търсене на полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене.Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Пукет, Тайланд с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

 

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:30 ч. до 22:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни туристически консултанти. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Токио; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Пукет, Тайланд и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Тайланд може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и четири офиса, които работят и през уикенда, с удължено работно време:

 

Mall of Sofia, София - работно време - всеки ден от 9:30 до 21:00 ч.

Serdica Center, София - работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

Paradise Center, София - работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

Varna Mall, Варна - работно време: всеки ден от 10:00 до 21:00 ч.

 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

 

« обратно

 

От Кристина Симеонова

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Кристина Симеонова е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva