Изгодни самолетни билети до Шанхай, Китай

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО ШАНХАЙ, КИТАЙОферти за самолетни билет до Шанхай, Китай

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Шанхай, Китай? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Шанхай и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до Шанхай за различни дати и дестинации на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Китай са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.

КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ НАЙ-УДОБНИТЕ И ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО ШАНХАЙ

Полети до Шанхай от България има от София, Варна и Бургас. Ако предпочитате и Ви е по-близко може да търсите изгодни цени на полети до Шанхай и от Букурещ и Солун. Двете летища, които обслужват Шанхай са Pudong International Airport (PVG) и Hongqiao Airport (SHA). 

 

» София – Шанхай


Полети до Шанхай, летище Pudong International от София се изпълняват всеки ден от редовни авиокомпании като Turkish Airlines, Aeroflot, Austrian Airlines и Lufthansa  с едно или повече прекачване. От София до летище  Hongqiao летят и много други добрепознати авиокомпании като Air China, LOT, China Southern и други.

 

» Варна – Шанхай


В търсене на изгодни полети имайте предвид опциите с излитане от Варна. Турските авиолинии предлагат полети до четири дни в седмицата с прекачване в Истанбул и кацане на летище Pudong International. Други редвони компании като Austrian Airlines, Aeroflot, Bulgaria Air и т.н. предлагат комбинации от полети и до двете летища на Шанхай, всеки ден от седмицата.

 

» Бургас – Шанхай


В някои случаи може да намерите изгодни цени на полети до Шанхай от Бургас. Основно руският превозвач Aeroflot предлага комбинация от полети с други редовни авиолинии като  Air France и Emirates от три до четири дни седмично. Всички полети от Бургас са с минимум две прекачвания и може да избирате на кое от двете летища да кацнете.

 

» Букурещ – Шанхай


Ако живеете в близост до северната ни съседка и търсите най-изгодните полети до Шанхай, може да проверите за възможни полети излитащи от Букурещ. Ежедневно турските авиолинии предлагат полет с прекачване в Истанбул и кацане на Pudong International,  Austrian Airlines с прекачване във Виена и/или Мюнхен, а Aeroflot  - през Москва. Комбинации между румънската компания Tarom и China Airlines могат да Ви отведат до летище Hongqiao.

 

» Солун – Шанхай


В търсене на най-добрата цена, не пропускайте и вариант за полет от Солун. Турските авиолинии предлагат ежедневно полети до Шанхай, Pudong International с прекачване в Истанбул, а редица други редовни авиолинии – комбинация от полети с едно и повече прекачвания и до двете летища на Шанхай.

 

» Шанхай – София

Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Китай към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Шанхай са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети.

 

Нашата търсачка за самолетни билети помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Шанхай като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.
 

Летища в Шанхай и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Шанхай, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

 

 

Шанхайското международно летище Shanghai Pudong Airport (код PVG) е третото най – натоварено летище в Китай. Едно от двете летища на Шанхай, Pudong Airport има 2 терминала. То приема основно международни полети и обслужва по около 80 милиона пътника годишно.  

 

Има няколко начина да се придвижите от летище Пудонг до центъра на Шангай:
 

Най-атрактивният, а и бърз начин е да вземете влак Maglev – така популярните бързоскоростни влакове, задвижвани от магнитно поле. ОТ Маглев влак да се възползвате на всеки 15-20 мин. от спирката на терминал 1 или на терминал 2 на международното летище Пудун, Шанхай. Билети могат да се закупят от автоматите за билети до спирката, а цената е около 50 юана (13 лв по настоящия курс).

 

Метро линия 2 (в зелено на картите) може да ви отведе до много локации в града. За да стигнете до центъра на града трябва да се прекачите на станция Guanglan Road. Слезте на People's Square Station и ще озовете в сърцето на града, в близост ще намерите много забележителности, които да разгледате.

 

Друг вариант да се придвижите до центъра е с автобус, всяка от линиите 1-8 може да ви отведе до центъра, но преди да направите избора си проверете маршрута на въпросната линия.

 

Винаги може и да ползвате и такси. Таксиметрови автомобили са позиционирани на изходите на пристигащи и на двата терминала. Цената от летище Pudong до централната част е около 160 юана (40 лв. по днешния обменен курс), а пътуването до централната част трае около 30 мин.

 

 

 

 

Летище Хонгяо (SHA) обслужва основно вътрешни и регионални полети до Шанхай, въпреки че понякога обслужва и международни полети. Летището се намира на приблизително 20 км. от централаната част на Шанхай и разполага с два терминала – Терминал 1 за международни полети и Терминал 2 за вътрешни и регионални.

Придвижването от летището до града е възможно чрез автобус, метро, такси или частен трансфер.

 

Разнообразие от автобусни линии с удобни разписания, както за ранни, така и за късни полети ще Ви отведат до центъра на Шанхай на сравнително ниски цени от 2 китайски юана, което се равнява на около 0,50 цента на посока.

 

Линия 10 на метрото свързва летището с градската част на Шанхай. Цените на еднопосочните билети варират между 3 и 9 юана, спрямо крайната спирка. Този метровлак също свързва директно двете летища – Пудонг и Хонгяо.

 

Ако решите да използвате таксиметрови услуги, имаймте предвид, че спирки на такситата има пред изхода на пристигащите полети на Терминал 1 и на Терминал 2. Това, разбира се, е най – скъпият, но и най – бърз транспорт до града – пътуването трае около 45 мин. с нормален трафик и струва около 70 юана (дневен маршрут) и 100 юана (нощен маршрут).

 

Хотели в Шанхай

Експертна консултация и резервация на хотел в Шанхай или друга точка в Китай може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Шанхай

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Шанхай, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Шанхай са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Шанхай

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Торонто или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Торонто от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Торонто или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн търсачка за полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Торонто с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

Застраховка за вашето пътуване до Торонто може да направите онлайн в нашата нова платформа за застраховки “Медицински разходи в чужбина.

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:00 ч. до 21:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни експерти по самолетни билети и туристически услуги. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Канада; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Торонто и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Торонто може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят с клиенти на място и през уикенда.

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

 

 

« обратно

 

От Кристина Симеонова

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Кристина Симеонова е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva