Изгодни самолетни билети до Шанхай, Китай

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО ШАНХАЙ, КИТАЙОферти за самолетни билет до Шанхай, Китай

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Шанхай, Китай? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Шанхай и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до Шанхай за различни дати и дестинации на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Китай са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.


КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ НАЙ-УДОБНИТЕ И ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО ШАНХАЙ

Полети до Шанхай от България има от София, Варна и Бургас. Ако предпочитате и Ви е по-близко може да търсите изгодни цени на полети до Шанхай и от Букурещ и Солун. Двете летища, които обслужват Шанхай са Pudong International Airport (PVG) и Hongqiao Airport (SHA). 

 

» София – Шанхай


Полети до Шанхай, летище Pudong International от София се изпълняват всеки ден от редовни авиокомпании като Turkish Airlines, Aeroflot, Austrian Airlines и Lufthansa  с едно или повече прекачване. От София до летище  Hongqiao летят и много други добрепознати авиокомпании като Air China, LOT, China Southern и други.

 

» Варна – Шанхай


В търсене на изгодни полети имайте предвид опциите с излитане от Варна. Турските авиолинии предлагат полети до четири дни в седмицата с прекачване в Истанбул и кацане на летище Pudong International. Други редвони компании като Austrian Airlines, Aeroflot, Bulgaria Air и т.н. предлагат комбинации от полети и до двете летища на Шанхай, всеки ден от седмицата.

 

» Бургас – Шанхай


В някои случаи може да намерите изгодни цени на полети до Шанхай от Бургас. Основно руският превозвач Aeroflot предлага комбинация от полети с други редовни авиолинии като  Air France и Emirates от три до четири дни седмично. Всички полети от Бургас са с минимум две прекачвания и може да избирате на кое от двете летища да кацнете.

 

» Букурещ – Шанхай


Ако живеете в близост до северната ни съседка и търсите най-изгодните полети до Шанхай, може да проверите за възможни полети излитащи от Букурещ. Ежедневно турските авиолинии предлагат полет с прекачване в Истанбул и кацане на Pudong International,  Austrian Airlines с прекачване във Виена и/или Мюнхен, а Aeroflot  - през Москва. Комбинации между румънската компания Tarom и China Airlines могат да Ви отведат до летище Hongqiao.

 

» Солун – Шанхай


В търсене на най-добрата цена, не пропускайте и вариант за полет от Солун. Турските авиолинии предлагат ежедневно полети до Шанхай, Pudong International с прекачване в Истанбул, а редица други редовни авиолинии – комбинация от полети с едно и повече прекачвания и до двете летища на Шанхай.

 

» Шанхай – София

Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Китай към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Шанхай са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети.

 

Нашата търсачка за самолетни билети помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Шанхай като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.
 

Летища в Шанхай и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Шанхай, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

 

 

Шанхайското международно летище Shanghai Pudong Airport (код PVG) е третото най – натоварено летище в Китай. Едно от двете летища на Шанхай, Pudong Airport има 2 терминала. То приема основно международни полети и обслужва по около 80 милиона пътника годишно.  

 

Има няколко начина да се придвижите от летище Пудонг до центъра на Шангай:
 

Най-атрактивният, а и бърз начин е да вземете влак Maglev – така популярните бързоскоростни влакове, задвижвани от магнитно поле. ОТ Маглев влак да се възползвате на всеки 15-20 мин. от спирката на терминал 1 или на терминал 2 на международното летище Пудун, Шанхай. Билети могат да се закупят от автоматите за билети до спирката, а цената е около 50 юана (13 лв по настоящия курс).

 

Метро линия 2 (в зелено на картите) може да ви отведе до много локации в града. За да стигнете до центъра на града трябва да се прекачите на станция Guanglan Road. Слезте на People's Square Station и ще озовете в сърцето на града, в близост ще намерите много забележителности, които да разгледате.

 

Друг вариант да се придвижите до центъра е с автобус, всяка от линиите 1-8 може да ви отведе до центъра, но преди да направите избора си проверете маршрута на въпросната линия.

 

Винаги може и да ползвате и такси. Таксиметрови автомобили са позиционирани на изходите на пристигащи и на двата терминала. Цената от летище Pudong до централната част е около 160 юана (40 лв. по днешния обменен курс), а пътуването до централната част трае около 30 мин.

 

 

 

 

Летище Хонгяо (SHA) обслужва основно вътрешни и регионални полети до Шанхай, въпреки че понякога обслужва и международни полети. Летището се намира на приблизително 20 км. от централаната част на Шанхай и разполага с два терминала – Терминал 1 за международни полети и Терминал 2 за вътрешни и регионални.

Придвижването от летището до града е възможно чрез автобус, метро, такси или частен трансфер.

 

Разнообразие от автобусни линии с удобни разписания, както за ранни, така и за късни полети ще Ви отведат до центъра на Шанхай на сравнително ниски цени от 2 китайски юана, което се равнява на около 0,50 цента на посока.

 

Линия 10 на метрото свързва летището с градската част на Шанхай. Цените на еднопосочните билети варират между 3 и 9 юана, спрямо крайната спирка. Този метровлак също свързва директно двете летища – Пудонг и Хонгяо.

 

Ако решите да използвате таксиметрови услуги, имаймте предвид, че спирки на такситата има пред изхода на пристигащите полети на Терминал 1 и на Терминал 2. Това, разбира се, е най – скъпият, но и най – бърз транспорт до града – пътуването трае около 45 мин. с нормален трафик и струва около 70 юана (дневен маршрут) и 100 юана (нощен маршрут).

 

Хотели в Шанхай

Експертна консултация и резервация на хотел в Шанхай или друга точка в Китай може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Шанхай

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Торонто или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Торонто от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Торонто или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн търсачка за полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Торонто с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

Застраховка за вашето пътуване до Торонто може да направите онлайн в нашата нова платформа за застраховки “Помощ за пътуване в чужбина”. 

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:00 ч. до 21:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни експерти по самолетни билети и туристически услуги. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Канада; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Торонто и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Торонто може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят с клиенти на място и през уикенда.

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

 

 

« обратно

 

От Кристина Симеонова

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Кристина Симеонова е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva