Изгодни самолетни билети до Сингапур

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО СИНГАПУР

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Сингапур? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Сингапур и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до Сингапур, за различни дати и дестинации на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Сингапур са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.


КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ НАЙ-УДОБНИТЕ И ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО СИНГАПУР

Полети до Сингапур от България има от София, Варна и Бургас. Летищата, намиращи се в близост до България, Солун и Букурещ, също предлагат алтернативни възможности за полети до Сингапур.

 

 

 

» София – Сингапур


От столицата излитат полети с едно прекачване на турските  и катарските авиолинии всеки ден от седмицата. Lufthansa, Emirates и Singapore Airlines също предлагат полети ежедневно до Сингапур, с едно, две или повече транзитни летища.

 

» Варна – Сингапур


В търсене на изгодни полети до Сингапур от България, не пропускайте възможността за излитане от Варна. Турските авиолинии, Lufthansa, Singapore Airlines и други редовни превозвачи могат да предложат различни комбинации от полети до Сингапур, седем дни в седмицата. 

 

» Бургас – Сингапур


В някои случаи може да намерите изгодни цени на полети до Сингапур от Бургас. Основно S7 Airlines предлагат комбинации от полети с други редовни авиолинии като Qatar Airways и Emirates. Всички полети от Бургас са с две или повече транзитни летища.

 

» Букурещ – Сингапур


За тези от Вас, които се намират в близост до румънската ни съседка, търсенето на изгодни полети от Букурещ до Сингапур също е опция. Редовните авиокомпании като Qatar Airways, Emirates, LOT и Singapore Airlines предлагат ежедневно опции за полети с едно прекачванe. Освен тези, редица други редовни превозвачи предлагат  комбинации от полети до Сингапур за различни дни през седмицата.

 

» Солун – Сингапур


Полетите с прекачвания от Солун до Сингапур също може да се окажат изгоден вариант за Вашето пътуване. Само редовни авиопревозвачи като Turkish Airlines, Qatar Airways, Aegean Airlines и други изпълняват този маршрут и за всеки ден от седмицата има различни комбинации от полети.

 

» Сингапур – София


Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Сингапур към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Сингапур са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети.


Нашата търсачка за самолетни билети помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Сингапур като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища в Сингапур и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Сингапур, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

 

 

Changi Airport (с код SIN) е международното летище на Сингапур и към момента е определено като най-доброто летище в света. То се намира на 24 км. от града и видовете транспорт, които може да използвате за връзка с града са автобус, влак(MRT), частни трансфери или такси.

 


Автобуси номер 36 и 36А тръгват от летището на всеки 10-15 мин. и могат да Ви закарат до почти всяка точка в града. Стандартната тарифа на билета е около 2 USD и пътуването трае близо час и половина.

 


Метрото или т.нар MRT (Massive Rapid Transit) се движи сравнително по-бързо и пак на изключително достъпна цена от около 1,50 USD на посока. Влаковете се движат от 05:30 ч. до полунощ на всеки 10 мин.

 


Частните трансфери до определни хотели също са удобен и сигурен транспорт до всички точки на града. Средно цената за възрастен е около 7 USD, а за деца около 5 USD. В пикови часове минивановете се движат на 15 мин., а в останалото време – на 30 мин.

 


Таксиметровите услуги са често предпочитани от пристигащите на летище Changi. За тази  индивидуална и най-бърза услуга за транспорт до града ще заплатите между 15 и 20 USD.

Хотели в Сингапур

Експертна консултация и резервация на хотел в Сингапур може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Сингапур

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Сингапур, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Сингапур са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Сингапур

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Сингапур или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Сингапур от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Сингапур или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн платформа за търсене на полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене.Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Сингапур с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

 

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:30 ч. до 22:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни туристически консултанти. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Сингапур; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Сингапур и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Сингапур може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и четири офиса, които работят и през уикенда, с удължено работно време:

 

Mall of Sofia, София - работно време - всеки ден от 9:30 до 21:00 ч.

Serdica Center, София - работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

Paradise Center, София - работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

Varna Mall, Варна - работно време: всеки ден от 10:00 до 21:00 ч.

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

 

« обратно

 

От Кристина Симеонова


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Кристина Симеонова е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva