Полети до Будапеща

Будапеща

ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО БУДАПЕЩА

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Будапеща? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Будапеща и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до и от Будапеща, за различни дати на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Будапеща са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.

Какво е полезно да знаете, за да намерите най-удобните и изгодни полети до Будапеща

Полети до Будапеща от България се изпълняват от София, Бургас и Варна. За живеещите в Югозападна и Североизточна България, удачни варианти за биха могли да бъдат и Солун и Букурещ.

 

София – Будапеща: По маршрута може да се лети с прекачване. Полети до Будапеща, изпълняват Austrian Airlines, Turkish Airlines, както и Bulgaria Air в комбинация с CSA Czech Airlines.

 

Бургас – Будапеща: През летните месеци директни полети от Бургас до Будапеща  се  предлагат от Wizz Air. Лети се четири пъти седмично.

 

Варна – Будапеща: Полети с едно прекачване от  Варна до Будапеща се предлагат от няколко авиокомпании – Austrian Airlines, Air Serbia, Turkish Airlines.

 

Букурещ – Будапеща: Добра алтернатива за самолетни билети до Будапеща предоставя букурещкото летище Хенри Коанда (Отопени). От там авиокомпания Tarom оперира директни полети до Унгария шест пъти в седмицата. Добри цени за самолетни полети до Будапеща, но с едно прекачване, предлагат Austrian Airlines, Lufthansa и Turkish Airlines.

 

Солун – Будапеща:  Директно до Будапеща от Солун летят унгарските Wizz Air, три дни в седмицата. Евтини самолетни билети до Будапеща от Солун се предоставят от авиокомпания Swiss Air, за полетите й с прекачване в Цюрих. Добри цени за самолетни билети могат да се намерят и с Austiran Airlines, Air Serbia, Turkish Airlines.

 

 

  • Полети от Будапеща, Унгария:  Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Унгария към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Будапеща са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети. Така, ако имате нужда от билет за две посоки, например София – Будапеща и след това Будапеща – София, не винаги е необходимо да купувате двупосочен билет на една и съща авиокомпания. Вместо това, Вие можете да търсите и комбинирате опции за еднопосочни самолетни полети на различни авиолинии, нискотарифни или традиционни, от и до различни летища, и така да намерите по-ниска обща цена за двата полета. 

Летища в Будапеща и транспорт до центъра на града

Международно летище Ференц Лист Будапеща/Budapest Liszt Ferenc International Airport (с код BUD) е летището, което обслужва всички полети до Унгарската столица. Летището свързано с центъра на града посредсвтом евтин и бърз влаков транспорт. За 25 минути и цена на еднопосочен билет около 3 евро, всички влакове пътуващи по маршрута от Szolnok до Будапеща ще Ви отведат до централната гара Nyugati Station. Евтин вариант за придвижване е градски автобус 200Е, който ще Ви отведе от  Терминал 2 до метростанция Kőbánya-Kispest. Билет  може да се купи от будките за вестници, разположени на Терминали 2А и 2Б. Цената на еднократен билет е около  2 евро. Ако желаете да бъдете превозени директно до Вашия хотел, на разположение e автобусен превоз с Airport Minibus – на цена около 11 евро в посока до всеки адрес в Будапеща. Пътуване с такси до центъра на Будапеща струва около 22 евро, а оторизираната таксиметрова фирма е Főtaxi. 

Хотели в Будапеща

Експертна консултация и резервация на хотел в Будапеща или друга точка в Унгария може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Медицински застраховки за пътуване до Будапеща

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Будапеща препоръчваме да направите застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ за себе си и всички пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Будапеща са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход на фона на спокойствието, който ще ви осигури. За 5 дни престой в Унгария например, цената на застраховка е 4,58 лв. за €4000 застрахователен лимит и 9,08 лв за €15000 лимит. Хубавото е, че цената не се смята на дневна база, така че ако си правите по-дълга ваканция, например 20 дни, няма да се наложи да платите 4-пъти по-скъпа премия, а само 16,09 лв за €4000 и 28,79 лв за €15 000.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска, при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и: правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството, при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

Другото голямо предимство на застраховката „Помощ при пътуване в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватно и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. Компанията има офис и в Будапеща, което е несравним плюс в случай на локално съдействие.

 

Вижте подробна информация за застраховките, които предлагаме и техните цени.

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Будапеща

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Будапеща или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Будапеща от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Будапеща или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн платформа за търсене на полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене.Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Будапеща с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

 

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:30 ч. до 22:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни туристически консултанти. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Будапеща; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Будапеща и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Будапеща може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и четири офиса, които работят и през уикенда, с удължено работно време:

 

Mall of Sofia, София - работно време - всеки ден от 9:30 до 21:00 ч.

Serdica Center, София - работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

Paradise Center, София - работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

Varna Mall, Варна - работно време: всеки ден от 10:00 до 21:00 ч.

 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

Необходими документи за пътуване

Документите, които е необходимо да представите за полета ви до Будапеща са:

 

  • лична карта или паспорт, валидни след датата на връщане в България;
  • електронно копие на Вашия самолетен билет или бордна карта, ако имате направен онлайн чек-ин. Попитайте Вашия консултант в Usit Colours какви са възможностите за онлайн чек-ин.
  • при пътуване с непълнолетни деца: копие на акт за раждане и нотариално заверено пълномощно от родител/и, непътуващ с детето.

 

Ако имате резервация за нощувки в хотел в Будапеща или околността, е добре да имате копие от ваучера за настаняване. Освен доказателство за платена резервация, той съдържа и полезна информация за адреса, телефона и точното име на хотела.

 

В случай, че сте си купили застраховка за пътуване в чужбина, е важно да носите полицата на застраховката. В нея е изписан и контакт за спешна връзка със застрахователя.

 

 

 

« обратно

 

От Dilyana Georgieva

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

Creative Commons License Текстът в тази страница от Диляна Георгиева е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva