Изгодни самолетни билети до Франкфурт

Франкфурт

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО ФРАНКФУРТ

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Франкфурт ? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Франкфурт и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до и от Франкфурт за различни дати на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Франкфурт са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.


Какво е полезно да знаете, за да намерите най-удобните и изгодни полети до Франкфурт

Полети до Франкфурт има от три български града – София, Варна и Бургас. Близко разположените за жителите на Североизточна и Югозападна България летища Букурещ и Солун също предлагат изгодни варианти за летене до Германия.

 

»    София – Франкфурт

Ежедневни директни полети до международното летище във Франкфурт се предлагат от Lufthansa и Bulgaria Air, като и двете авиокомпании се стремят да поддържат конкурентно ниски цени и често правят промоции за самолетни билети до Франкфурт. От нискотарифните компани Wizz Air изпълнява директни полети до по-отдалеченото летище Франкфурт Хан два пъти седмично - в сряда и неделя.

 

 

»    Бургас – Франкфурт

Изгодни предложения за самолетни билети до Франкфурт от Бургас идват от руските S7 Airlines и Aeroflot, също така и от Lufthansa и Air Baltic. Ирландските Air Lingus също могат да предложат само през летния сезон полети до Франкфурт с прекачване през Дъблин.

 

»    Варна – Франкфурт

От лятото на 2020, Wizz air стартират директни, лоукост полети до Франкфурт, летище Хан всеки четвъртък и неделя. Turkish Airlines, Lufthansa и Austrian Airlines осигуряват за живеещите в близост до черноморието удачни опции с прекачване за самолетни билети до основното международно летище във Франкфурт. Чартърната компания SunExpress оперира директни полети през лятото.

 

»    Букурещ – Франкфурт

Традиционните компании Lufthansa и Tarom предлагат евтини директни полети до Франкфурт от Букурещ, седем дни в седмицата. Летището в Букурещ с близостта си до северната ни граница е добра алтернтива за пътуване до Франкфурт.

 

»    Солун - Франкфурт

От Солун до межуднародното летище на Франкфурт може да се лети директно с Aegean Airlines, както и с прекачване с Austrian Airlines, Turkish Airlines и др. Нискотарифни самолетни билети до Франкфурт има на Ryan Air, които изпълняват директни полети до летище Хан два пъти седмично.

 

»     Франкфурт - София

Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Гергмания към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Франкфурт са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети. 

 

 

Нашата резервационна система помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Франкфурт като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища във Франкфурт и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Франкфурт, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

Две са летищата, които обслужват полети до Франкфурт - Международно летище Франкфурт/Frankfurt International Airport (код FRA) и Франкфурт Хан/Frankfurt Hahn (HHN).

 

Международното летище се използва от традиционните авиокомпании, които летят до Франкфурт.

 

То разполага с две ЖП гари, осигуряващи бърз и редовен вътрешноградски и междуградски влаков транспорт. Така от летищната гара Frankfurt (Main) Flughafen Regionalbahnhof може да стигнете до централна гара във Фракнфурт (Haubtbahnhof) с влакове S-Bahn S8 и S9 или Regional Expess RE2, RE3 или RE59, за около 20 минути и цена от 5 евро в посока.

 

Освен с влак, може да се придвижите до града и с автобус. Дневни градски линии 61, 77, 72, 58, 62  и нощни 81 и 7 сързват летището (от изхода на зала пристигащи на Терминал 1 и Терминал 2) и центъра на Франкфурт. Автобусите се движат на всеки 20 мин., пътуването трае около 30 мин., а цената на еднопосочния билет е 4,35 евро.

 


Частните трансфери или използването на таксиметрови услуги са сред скъпите начини за придвижване от летището до града, средно между 30 и 50 евро на посока.

 

 

 

Летище Хан се използва от нискотарифни авиокомпании като Wizz Air и Ryan Air. То се намира на разстояние от около 140 км от центъра на Франкфурт.

 

От летище Хан до Франкфурт се движи малък автобус Bohr Airport Shuttle (flibco.com) - на интервали от 1.5 до3 часа. Трансферът до централната част на града отнема около 1 ч. и 45 мин. и е на цена между 14 евро и 19 Евро в една посока. За да си гарантирате място на най-удобния за Вас автобус, препоръчваме да направите предварителна резервация на сайта на компанията. Освен до Франкфурт, от летище Хан с автобус можете да стигнете и до Кьолн, Майнц, Люксембург.

Хотели във Франкфурт

Често в града или в близост до него има панаири, конференции или други подобни събития и цените на хотелите стават много високи, особено, ако се прави резервация в последния момент. Извън тези периоди цените на по-ниската категория хотели в центъра или покрайнините започват от 13 евро на нощ при двойно настаняване. Няма сезонност при този тип градове, затова колкото по-рано е направена резервацията, толкова по-добре. Цените на по-високите категории хотели като Mercure, Ramada, Amadeus, Novotel започват от 22 евро на нощ при двойно настаняване, но ако не държите на популярните имена хотели, може да намерите приличен хотел и за 18 евро/нощ. В близост до международното летище във Франкфурт, може да нощувате в хотел за около 13 евро/нощ.

 

Експертна консултация и резервация на хотел във Франфкурт или друга точка в Германия може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Медицински застраховки за пътуване до Франкфурт

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Франкфурт препоръчваме да направите застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ за себе си и всички пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Франкфурт са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход на фона на спокойствието, който ще ви осигури. За 5 дни престой в Германия например, цената на застраховка е 4,58 лв. за €4000 застрахователен лимит и 9,08 лв за €15000 лимит. Хубавото е, че цената не се смята на дневна база, така че ако си правите по-дълга ваканция, например 20 дни, няма да се наложи да платите 4-пъти по-скъпа премия, а само 16,09 лв за €4000 и 28,79 лв за €15 000.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска, при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и: правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството, при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

Другото голямо предимство на застраховката „Помощ при пътуване в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватно и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. Компанията има офис в Германия, което допълнително спомага за това.

 

Вижте подробна информация за застраховките, които предлагаме и техните цени.

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Франкфурт

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Франкфурт или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Франкфурт от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Франкфурт или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн търсачка за полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Франкфурт с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

Застраховка за вашето пътуване до Франкфурт може да направите онлайн в нашата нова платформа за застраховки “Помощ за пътуване в чужбина”. 

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:00 ч. до 21:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни експерти по самолетни билети и туристически услуги. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Германия; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Франкфурт и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Франкфурт може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят с клиенти на място и през уикенда:

 

Mall of Sofia, София - работно време: понеделник – събота от 10:00 до 19:00 ч.; неделя от 12:00 до 16:00 ч.

Varna Mall, Варна - работно време: всеки ден от 10:00 до 19:00 ч.

 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva