Изгодни полети до и от Франкфурт

Франкфурт

ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО И ОТ ФРАНКФУРТ

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Франкфурт ? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Франкфурт и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до и от Франкфурт за различни дати на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Франкфурт са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.

Какво е полезно да знаете, за да намерите най-удобните и изгодни полети до Франкфурт

Полети до Франкфурт има от два български града – София и Бургас. Близко разположените за жителите на Североизточна и Югозападна България летища Букурещ и Солун също предлагат изгодни варианти за летене до Германия.

 

»    София – Франкфурт

Ежедневни директни полети до международното летище във Франкфурт се предлагат от Lufthansa и Bulgaria Air, като и двете авиокомпании се стремят да поддържат конкурентно ниски цени и често правят промоции за самолетни билети до Франкфурт. От нискотарифните компани Wizz Air изпълнява директни полети до летище Франкфурт пет пъти седмично.

 

»    Пловдив – Франкфурт

Евтин вариант за летене по маршрута осигурява авиокомпания Ryan air, оперираща директни нискотарифни полети до Франкфурт (Хан) от Пловдив, в понеделник и петък.

 

»    Бургас – Франкфурт

Изгодни предложения за самолетни билети до Франкфурт от Бургас идват от Condor и SunExpress, които имат директни полети през лятото. Bulgaria Air целогодишно предлага полети до Франкфурт, но с прекчаване.

 

»    Варна – Франкфурт

Turkish Airlines, Lufthansa и Austrian Airlines осигуряват за живеещите в близост до черноморието удачни опции за самолетни билети до Франкфурт. Condor и SunExpress оперират директни полети през лятото.

 

»    Букурещ – Франкфурт

Традиционните компании Lufthansa и Tarom предлагат евтини директни полети до Франкфурт от Букурещ, седем дни в седмицата. Летището в Букурещ с близостта си до северната ни граница е добра алтернтива за пътуване до Франкфурт.

 

»    Солун - Франкфурт

От Солун до Франкфуртското межуднародно летище може да се лети директно с Aegean Airlines, както и с прекачване с Austrian Airlines, Turkish Airlines и др. Нискотарифни самолетни билети до Франкфурт има на Ryan Air, които изпълняват директни полети до летище Хан два пъти седмично. Condor също оперират по линията през летния сезон веднъж седмично.

 

»     Франкфурт - София

Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Гергмания към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Франкфурт са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети. 

 

 

Нашата резервационна система помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Франкфурт като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища във Франкфурт и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Франкфурт, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

Две са летищата, които обслужват полети до Франкфурт - Международно летище Франкфурт/Frankfurt International Airport (код FRA) и Франкфурт Хан/Frankfurt Hahn (HHN).

 

Международното летище се използва от традиционните авиокомпании, които летят до Франкфурт. То разполага с две жп гари, осигуряващи бърз и редовен вътрешноградски и междуградски влаков транспорт. Така от летищната гара Frankfurt (Main) Flughafen Regionalbahnhof може да стигнете до централна гара във Фракнфурт (Haubtbahnhof) с влакове S-Bahn S8 и S9 или Regional Expess RE80, за 20 минути и цена от 4.80 евро в посока.

 

Летище Хан се използва от нискотарифни авиокомпании като Wizz Air и Ryan Air. То се намира на разстояние от около 140 км от центъра на Франкфурт. От летище Хан до Франкфурт се движи малък автобус Bohr Airport Shuttle (flibco.com) - на интервали от 1.5 до3 часа. Трансферът до централната част на града отнема около 1 ч. и 45 мин. и е на цена между 14 евро и 19 Евро в една посока. За да си гарантирате място на най-удобния за Вас автобус, препоръчваме да направите предварителна резервация на сайта на компанията. Освен до Франкфурт, от летище Хан с автобус можете да стигнете и до Кьолн, Майнц, Люксембург.

Хотели във Франкфурт

Често в града или в близост до него има панаири, конференции или други подобни събития и цените на хотелите стават много високи, особено, ако се прави резервация в последния момент. Извън тези периоди цените на по-ниската категория хотели в центъра или покрайнините започват от 13 евро на нощ при двойно настаняване. Няма сезонност при този тип градове, затова колкото по-рано е направена резервацията, толкова по-добре. Цените на по-високите категории хотели като Mercure, Ramada, Amadeus, Novotel започват от 22 евро на нощ при двойно настаняване, но ако не държите на популярните имена хотели, може да намерите приличен хотел и за 18 евро/нощ. В близост до международното летище във Франкфурт, може да нощувате в хотел за около 13 евро/нощ.

 

Експертна консултация и резервация на хотел във Франфкурт или друга точка в Германия може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Медицински застраховки за пътуване до Франкфурт

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Франкфурт препоръчваме да направите застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ за себе си и всички пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Франкфурт са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход на фона на спокойствието, който ще ви осигури. За 5 дни престой в Германия например, цената на застраховка е 4,58 лв. за €4000 застрахователен лимит и 9,08 лв за €15000 лимит. Хубавото е, че цената не се смята на дневна база, така че ако си правите по-дълга ваканция, например 20 дни, няма да се наложи да платите 4-пъти по-скъпа премия, а само 16,09 лв за €4000 и 28,79 лв за €15 000.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска, при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и: правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството, при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

Другото голямо предимство на застраховката „Помощ при пътуване в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватно и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. Компанията има офис в Германия, което допълнително спомага за това.

 

Вижте подробна информация за застраховките, които предлагаме и техните цени.

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Франкфурт

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Франкфурт или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Франкфурт от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище във Франкфурт или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн платформа за търсене на полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене.Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Франкфурт с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

 

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:30 ч. до 22:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни туристически консултанти. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Франкфурт; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Франкфурт и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Франкфурт може да направите и на място, в някой от нашите 17 офиса, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и четири офиса, които работят и през уикенда, с удължено работно време:

 

Mall of Sofia, София - работно време - всеки ден от 9:30 до 21:00 ч.

Serdica Center, София - работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

Paradise Center, София - работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

Varna Mall, Варна - работно време: всеки ден от 10:00 до 21:00 ч.

 

 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

Необходими документи за пътуване

Документите, които е необходимо да представите за полета Ви до Франкфурт са:

 

  • лична карта или паспорт, валидни след датата на връщане в България;
  • електронно копие на Вашия самолетен билет или бордна карта, ако имате направен онлайн чек-ин. Попитайте Вашия консултант в Usit Colours какви са възможностите за онлайн чек-ин.
  • при пътуване с непълнолетни деца: копие на акт за раждане и нотариално заверено пълномощно от родител/и, непътуващ с детето.

 

Ако имате резервация за нощувки в хотел във Франкфурт или околността, е добре да имате копие от ваучера за настаняване. Освен доказателство за платена резервация, той съдържа и полезна информация за адреса, телефона и точното име на хотела.

 

В случай, че сте си купили застраховка за пътуване в чужбина, е важно да носите полицата на застраховката. В нея е изписан и контакт за спешна връзка със застрахователя.

 

 

 

« обратно

 

От Dilyana Georgieva

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Диляна Георгиева е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva