Изгодни самолетни билети до Франкфурт

Франкфурт

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО ФРАНКФУРТ

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Франкфурт ? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Франкфурт и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до и от Франкфурт за различни дати на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Франкфурт са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.


Какво е полезно да знаете, за да намерите най-удобните и изгодни полети до Франкфурт

Полети до Франкфурт има от три български града – София, Варна и Бургас. Близко разположените за жителите на Североизточна и Югозападна България летища Букурещ и Солун също предлагат изгодни варианти за летене до Германия.

 

»    София – Франкфурт

Ежедневни директни полети до международното летище във Франкфурт се предлагат от Lufthansa и Bulgaria Air, като и двете авиокомпании се стремят да поддържат конкурентно ниски цени и често правят промоции за самолетни билети до Франкфурт. От нискотарифните компани Wizz Air изпълнява директни полети до по-отдалеченото летище Франкфурт Хан два пъти седмично - в сряда и неделя.

 

 

»    Бургас – Франкфурт

Изгодни предложения за самолетни билети до Франкфурт от Бургас идват от руските S7 Airlines и Aeroflot, също така и от Lufthansa и Air Baltic. Ирландските Air Lingus също могат да предложат само през летния сезон полети до Франкфурт с прекачване през Дъблин.

 

»    Варна – Франкфурт

От лятото на 2020, Wizz air стартират директни, лоукост полети до Франкфурт, летище Хан всеки четвъртък и неделя. Turkish Airlines, Lufthansa и Austrian Airlines осигуряват за живеещите в близост до черноморието удачни опции с прекачване за самолетни билети до основното международно летище във Франкфурт. Чартърната компания SunExpress оперира директни полети през лятото.

 

»    Букурещ – Франкфурт

Традиционните компании Lufthansa и Tarom предлагат евтини директни полети до Франкфурт от Букурещ, седем дни в седмицата. Летището в Букурещ с близостта си до северната ни граница е добра алтернтива за пътуване до Франкфурт.

 

»    Солун - Франкфурт

От Солун до межуднародното летище на Франкфурт може да се лети директно с Aegean Airlines, както и с прекачване с Austrian Airlines, Turkish Airlines и др. Нискотарифни самолетни билети до Франкфурт има на Ryan Air, които изпълняват директни полети до летище Хан два пъти седмично.

 

»     Франкфурт - София

Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Гергмания към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Франкфурт са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети. 

 

 

Нашата резервационна система помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Франкфурт като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища във Франкфурт и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Франкфурт, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

Две са летищата, които обслужват полети до Франкфурт - Международно летище Франкфурт/Frankfurt International Airport (код FRA) и Франкфурт Хан/Frankfurt Hahn (HHN).

 

Международното летище се използва от традиционните авиокомпании, които летят до Франкфурт.

 

То разполага с две ЖП гари, осигуряващи бърз и редовен вътрешноградски и междуградски влаков транспорт. Така от летищната гара Frankfurt (Main) Flughafen Regionalbahnhof може да стигнете до централна гара във Фракнфурт (Haubtbahnhof) с влакове S-Bahn S8 и S9 или Regional Expess RE2, RE3 или RE59, за около 20 минути и цена от 5 евро в посока.

 

Освен с влак, може да се придвижите до града и с автобус. Дневни градски линии 61, 77, 72, 58, 62  и нощни 81 и 7 сързват летището (от изхода на зала пристигащи на Терминал 1 и Терминал 2) и центъра на Франкфурт. Автобусите се движат на всеки 20 мин., пътуването трае около 30 мин., а цената на еднопосочния билет е 4,35 евро.

 


Частните трансфери или използването на таксиметрови услуги са сред скъпите начини за придвижване от летището до града, средно между 30 и 50 евро на посока.

 

 

 

Летище Хан се използва от нискотарифни авиокомпании като Wizz Air и Ryan Air. То се намира на разстояние от около 140 км от центъра на Франкфурт.

 

От летище Хан до Франкфурт се движи малък автобус Bohr Airport Shuttle (flibco.com) - на интервали от 1.5 до3 часа. Трансферът до централната част на града отнема около 1 ч. и 45 мин. и е на цена между 14 евро и 19 Евро в една посока. За да си гарантирате място на най-удобния за Вас автобус, препоръчваме да направите предварителна резервация на сайта на компанията. Освен до Франкфурт, от летище Хан с автобус можете да стигнете и до Кьолн, Майнц, Люксембург.

Хотели във Франкфурт

Често в града или в близост до него има панаири, конференции или други подобни събития и цените на хотелите стават много високи, особено, ако се прави резервация в последния момент. Извън тези периоди цените на по-ниската категория хотели в центъра или покрайнините започват от 13 евро на нощ при двойно настаняване. Няма сезонност при този тип градове, затова колкото по-рано е направена резервацията, толкова по-добре. Цените на по-високите категории хотели като Mercure, Ramada, Amadeus, Novotel започват от 22 евро на нощ при двойно настаняване, но ако не държите на популярните имена хотели, може да намерите приличен хотел и за 18 евро/нощ. В близост до международното летище във Франкфурт, може да нощувате в хотел за около 13 евро/нощ.

 

Експертна консултация и резервация на хотел във Франфкурт или друга точка в Германия може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Франкфурт

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване във Франкфурт, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Франкфурт са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Франкфурт

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Франкфурт или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Франкфурт от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Франкфурт или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн търсачка за полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Франкфурт с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

Застраховка за вашето пътуване до Франкфурт може да направите онлайн в нашата нова платформа за застраховки “Медицински разходи в чужбина”. 

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:00 ч. до 21:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни експерти по самолетни билети и туристически услуги. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Германия; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Франкфурт и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Франкфурт може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят с клиенти на място и през уикенда:

 

Mall of Sofia, София - работно време: понеделник – събота от 10:00 до 19:00 ч.; неделя от 12:00 до 16:00 ч.

Varna Mall, Варна - работно време: всеки ден от 10:00 до 19:00 ч.

 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva