Изгодни самолетни билети до Москва

Москва

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО МОСКВА

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Москва? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Москва и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до и от Москва, за различни дати на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Москва са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.


Какво е полезно да знаете, за да намерите най-удобните и изгодни полети до Москва

Полети до Москва се изпълняват от  София, Бургас, Варна и Пловдив. Допълнителни опции за пътуване до Москва предоствят и летищата в Солун и Букурещ, тъй като те се намират на удобно разстояние за пътници от Югозападна и Североизточна България.

 

»    София – Москва

Самолетни билети до Москва се предлагат от няколко традиционни авиокомпаниии. Две от тях летят директно. Това са Bulgaria Air и Aeroflot. Обикновено обаче, полетите с прекачване, изпълнявани от Air Serbia, Turkish Airlines или Alitalia са на по-ниски цени.

 

»    Пловдив – Москва

Ако планувате да посетите Русия между средата на месец януари и края на март, бихте могли да резервирате самолетни билети до Москва (летище Домодедово) и за полети, излитащи от Пловдив. Авиокомпанията, която изпълнява директни полети до два дни седмично от Пловдив до Москва е руската S7 Airlines.

 

»    Бургас – Москва

Полети от Бургас до Москва могат да бъдат по-удачен вариант за Вас, ако живеете близо до Черноморието. Ежедневно директни такива има с авиокомпания S7 Airlines, до летище Домодедово, а през летния сезон и на Bulgaria Air до летище Шереметиево.

 

»    Варна – Москва

През летния сезон съществуват няколко възможности за пътуване до Москва. Със S7 Airlines може да летите ежедневно директно до летище Домодедово, а с Bulgaria Air - до летищете Шереметиево, с прекачване в София. Опция за пътуване до летище Шереметиево от Варна до руската столица са и полетите на авиокомпания Austrian Airlines, с прекачване във Виена, а с турските авиолинии до Внуково, с прекачване в Истанбул.

 

»    Букурещ – Москва

Добра алтернатива за самолетни билети до Москва за онези от Вас, които живеят в Североизточна България, предоставят авиокомпании с полети от Букурещ. Такива са Aeroflot и Tarom, които летят директно до летище Шереметиево, или Turkish Airlines, Austrian Airlines и Lufthansa, които летят с прекачване съответно в Истанбул, Виена или Франкфурт.

 

»    Солун – Москва

Изгодни полети до Москва се изпълнват и от Солун. Директно по маршрут до летище Домодедово летят Aegean Airlines до 2 дни седмично, а през летния сезон почти ежедневно. Aeroflot изпълняват ежедневно полети директно от Солун до Москва, летище Шеремтиево. Изгодна цена може да се намери и с полетите на Air Serbia с прекачаване през Белград или с турските авиолинии на летище Внуково.

 

 

»    Москва - София

Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Москва към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Москва са на по-добри цени, ако се купят от България.

 

 

 

Нашата резервационна система помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Москва като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища в Москва и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Москва, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

В Москва функционират три международни летища – Шереметиево/ Sheremetyevo (с код SVO), Домодедово/Domodedovo (DME) и Внуково/Vnukovo (VKO). И трите летища са свързани с добре развитата мрежа на московското метро посредством бърз влак Aeroexpress, като цената за еднопосочен билет за такъв трансфер е 400 рубли - около 9 евро. Поради различното им местоположение, времето за придвижване и наличието на алтернативни транспортни средства от всяко летище до централната част на града са различни.

 

Летище Шереметиево е най-близко разположено до центъра на Москва.

С Aeroexpress влак може да стигнете до централната влакова и метро спирка – Белоруска – за приблизително 35 минути. Това е най-бързият начин за придвижване от летището до централна Москва.
Автобуси с номера 851, 817, H1 също правят връзка с метрото, но поради големия пътен трафик около летището, времето за придвижване с тях до най-близките до летището метроспирки отнемат минимум един час. Билетите са с цени от около 1 евро на посока (зависи в кой часови диапазон ще пътувате).


Също така може да използвате Aeroexpress в комбинация с метрото или такси, за да се придвижите от Шереметиево до другите две летища – Домодедово и Внуково.

 

 

 

 

Летище Домодедово е най-голямото летище в Москва, свързано с централната част на града както с експресен железопътен транспорт, така и чрез модерна магистрала, осигуряваща бърз автобусен превоз. Придвижването с високоскоростният Aeroexpress отнема 40-50 минути до централната ключова метро и влакова гара Павелецкая, а с обикновен влак от градската транспортна мрежа – 60-70 минути, на цена 3 евро за посока.

На същата цена можете да се придвижите и с автобус за 30 минути до метро спирка Домодедовская, автобусите пътуват на всеки 15 минути.

 

 

 

Въпреки че летище Внуково се използва главно за вътрешни полети, някои от полетите от Европа също кацат на него.

От летището може да се придвижите до централната част на Москва с Aeroexpress за 35 минути до метро гара Киевская.

Ако времето за придвижване не е водещо, бихте могли да използвате и автобусен транспорт за около 4 евро и минимум 40 минути при лек трафик до метро спирка Октябърская.

Хотели в Москва

Експертна консултация и резервация на хотел в Москва или друга точка в Русия може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Москва

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Москва, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Москва са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Москва

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Москва или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Москва от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Москва или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн търсачка за полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Москва с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

Застраховка за вашето пътуване до Москва може да направите онлайн в нашата нова платформа за застраховки “Медицински разходи в чужбина”. 

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:00 ч. до 21:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни експерти по самолетни билети и туристически услуги. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Русия; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Москва и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Москва може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят с клиенти на място и през уикенда:

 

Mall of Sofia, София - работно време: понеделник – събота от 10:00 до 19:00 ч.; неделя от 12:00 до 16:00 ч.

Varna Mall, Варна - работно време: всеки ден от 10:00 до 19:00 ч.

 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

Необходими документи за пътуване

Документите, които е необходимо да представите за полета ви до Москва са:

 

  • международен паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на връщане в България;
  • входна виза за Русия;
  • електронно копие на Вашия самолетен билет или бордна карта, ако имате направен онлайн чек-ин. Попитайте Вашия консултант в Usit Colours какви са възможностите за онлайн чек-ин.
  • при пътуване с непълнолетни деца: копие на акт за раждане и нотариално заверено пълномощно от родител/и, непътуващ с детето.

 

Ако имате резервация за нощувки в хотел в Москва или околността, е добре да имате копие от ваучера за настаняване. Освен доказателство за платена резервация, той съдържа и полезна информация за адреса, телефона и точното име на хотела.

 

В случай, че сте си купили застраховка за пътуване в чужбина, е важно да носите полицата на застраховката. В нея е изписан и контакт за спешна връзка със застрахователя.

 

 

 

« обратно

 

От Dilyana Georgieva

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

Creative Commons License Текстът в тази страница от Диляна Георгиева е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva