Изгодни самолетни билети до Париж

Париж

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО ПАРИЖ

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Париж? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Париж да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до и от Париж, за различни дати на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Париж са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.


КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ НАЙ-УДОБНИТЕ И ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО ПАРИЖ

Полети до Париж се изпълняват от три града в България – София, Бургас и Варна. Добри цени за самолетни билети до Париж понякога се намират и за полети от Солун и Букурещ.

 

»    София – Париж

Bulgaria Air и Air France оперират по ежедневни директни полети до парижкото летище Шарл дьо Гол. За да намерите най-добра цена обаче, препоръчваме да проверите и за самолетни билети до Париж на авиокомпании Lufthansa и Alitalia, които летят с прекачване отново до Шарл дьо Гол. От нискотарифните авиокомпании: Wizz Air изпълнява полети до Париж, летище Бове, в дни – понеделник, сряда и петък, а Ryanair с полети до същото летище до 3 пъти седмично – понеделник, сряда и петък.

 

»    Бургас – Париж

Живеещите в близост до източната ни граница могат да потърсят самолетни билети до Париж с тръгване от Бургас. В момента няма авиокомпания, която да извършва директни полети от Бургас до Париж. Полети с прекачване осъществяват авиокомпания Bulgaria Air, S7 Airlines, LOT  и други.

 

»    Варна – Париж

Ежедневно може да търсите изгодни полети с прекачвания от нашата морска столица до Париж. Bulgaria Air, Austrian Airlines, Air France и Lufthansa са сред редовните авиокомпании, които предлагат различни комбинации седем дни в седмицата.

 

»    Букурещ – Париж

Намиращ се на удобно разстояние от Североизточна България, Букурещ често предлага полети на по-добри цени за самолетни билети до Париж. Изборът от авиокомпании е голям: Air France и румънските Tarom летят директно до летище Шарл дьо Гол, Париж, с четири до пет полета дневно. Евтини самолетни билети до Париж осигуряват и нискотарифните авиокомпании Wizz Air и Blue Air. Те летят директно до летище Бове в Париж от летище Отопени, Букурещ.

 

»    Солун – Париж

Директни самолетни полети до Париж от Солун изпълняват Aegean Airlines в дни - понеделник, четвъртък, петък и събота. Няколко традиционни авиокомпании, като Swiss Air и Air Berlin също имат изгодните предложения за билети с прекачване до Париж.

 

»    Париж - София

Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Франция към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Париж са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети. 

 

 

Нашата резервационна система помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Париж като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища в Париж и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Париж, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

 

 

 

Три са летищата, които обслужват пътнически полети до Париж. Това са: най-голямото летище Шарл дьо Гол/ Charles de Gaulle, известно и като Roissy Airport, (с код CDG), Орли/ Orly (ORY) и летище Бове /Beauvais Tille (BVA).

 

 


Шарл дьо Гол е основното международно летище в Париж и като такова предлага множество удобни връзки с центъра на града, както и с други дестинации във Франция.

 

С влак от системата RER се стига до централната гара в Париж Gare du Nord най-бързо – за 30 минути – на цена около 11 евро за еднопосочен билет.

 


По-евтин, но и много по-бавен вариант е автобус от градската транспортна мрежа – 350, 351 или нощния автобус Noctilien (N140, N143). Придвижването отнема минимум 1 час, а цената е около 6 евро за посока. За същото време,автобус Roissy Bus ще Ви отведе до самия туристически център на Париж на цена около 13 евро в посока. След полунощ има нощен автобус Noctilien до Gare de l'Est to Paris – 7,60 евро в едната посока.

 

 

 


Ако резервирате нискотарифни полети с Ryanair или Wizz Air до Париж от София, то Вие ще кацнете на летище Бове.

 

 

От летището може да се придвижите до Париж със специален автобус – Airport Shuttle Service – за около 1 час и 20 мин. на цена 17 евро за еднопосочен билет до Париж, метро станция Porte Maillot. От там чрез метро може да стигнете до центъра (за 1.70 евро) или друга желана от Вас точка.

 


Друга опция за придвижване от летище Бове до града е чрез градски автобус на компания Corolis, линия номер 6, като цената е около 4 евро на посока.

 

 

 

 


Летище Орли е свързано с централен Париж посредством различни автобусни линии и влакови превози.

 

От тях лесен и бърз транспорт до гара Denfert-Rochereau е предоставен от автобуси Orlybus shuttle, на цена около 8 евро в посока за около 30 минути. Автобусът се движи от 06:00 до 00:30 ч.

 

От летището може да  стигнете чрез Oryval метро до спирка Anthony Train Station и оттам да прекачите на влакове RER (B или C), за да достигнете централната част на Париж, общо всичко ще струва около 12 евро на посока и ще отнеме един час.

 


Освен това, може да използвате и таксиметрови услуги или Uber, които ще Ви струват средно между 30 и 35 евро на посока.

 

Хотели в Париж

Експертна консултация и резервация на хотел в Париж или друга точка във Франция може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Париж

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Париж, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Париж са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Париж

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Париж или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Париж от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Париж или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн търсачка за полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Париж с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

Застраховка за вашето пътуване до Париж може да направите онлайн в нашата нова платформа за застраховки “Медицински раходи в чужбина”. 

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:00 ч. до 21:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни експерти по самолетни билети и туристически услуги. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Франция; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Париж и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Париж може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят с клиенти на място и през уикенда:

 

Mall of Sofia, София - работно време: понеделник – събота от 10:00 до 19:00 ч.; неделя от 12:00 до 16:00 ч.

Varna Mall, Варна - работно време: всеки ден от 10:00 до 19:00 ч.

 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

Необходими документи за пътуване

Документите, които е необходимо да представите за полета ви до Париж са:

 

  • лична карта или паспорт, валидни след датата на връщане в България;
  • електронно копие на Вашия самолетен билет или бордна карта, ако имате направен онлайн чек-ин. Попитайте Вашия консултант в Usit Colours какви са възможностите за онлайн чек-ин.
  • при пътуване с непълнолетни деца: копие на акт за раждане и нотариално заверено пълномощно от родител/и, непътуващ с детето.

 

Ако имате резервация за нощувки в хотел в Париж или околността, е добре да имате копие от ваучера за настаняване. Освен доказателство за платена резервация, той съдържа и полезна информация за адреса, телефона и точното име на хотела.

 

В случай, че сте си купили застраховка за пътуване в чужбина, е важно да носите полицата на застраховката. В нея е изписан и контакт за спешна връзка със застрахователя.

 

 

 

« обратно

 

От Dilyana Georgieva

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.
  •  

Creative Commons License Текстът в тази страница от Диляна Георгиева е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva