Изгодни самолетни билети до Лас Вегас, САЩ

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО ЛАС ВЕГАС

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Лас Вегас? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Лас Вегас, САЩ и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до и от Лас Вегас, базирани на скорошни търсения на други потребители. Ако вашите критерии за полети до Лас Вегас са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.


КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ НАЙ-УДОБНИТЕ И ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО ЛАС ВЕГАС

Полети до Лас Вегас от България има от София, Варна и Бургас. Ако живеете в близост до северната или южната ни съседка, може да резервирате полети с излитане от Букурещ или Солун.

 

» София – Лас Вегас


Полетите до Лас Вегас от София се изпълняват от редовни авиокомпании като Turkish Airlines, United Airlines, KLM, Lufthansa и други. Полетите обикновено са с едно или две прекачвания, спрямо избрания превозвач, и като комбинации от полети покриват всеки ден от седмицата.

 

» Варна – Лас Вегас


В търсене на изгодни цени на полети до Лас Вегас, може да разгледате опции за излитане от Варна. Основно турският превозвач Turkish Airlines предлага комбинация от полети през летния сезон с други редовни авиолинии като  United Airlines и British Airlines почти всеки ден от седмицата. Всички полети от Варна са с минимум две прекачвания.

 

» Бургас – Лас Вегас


В някои случаи може да намерите изгодни цени на полети до Лас Вегас от Бургас. Основно руският превозвач Aeroflot или Air Lingus и LOT (през летния сезон )предлагат комбинация от полети с други редовни авиолинии като Lufthansa и United Airlines. Всички полети от Бургас са с две или повече прекачвания.

 

» Букурещ – Лас Вегас


Ако живеете в близост до северната ни съседка и търсите най-изгодните полети до Лас Вегас, може да проверите за възможни полети излитащи от Букурещ. Ежедневно KLM и Air France предлагат полет с прекачвания през Амстердам или Париж. Други редовни авиокомпании като United Airlines, Delta Airlines, Tarom и други също изпълняват полети до Лас Вегас най-често с повече от едно прекачване.

 

» Солун – Лас Вегас


В търсене на най-добрата цена, не пропускайте и вариант за полет от Солун. Турските авиолинии предлагат ежедневно полети до Лас Вегас с две прекачвания - в Истанбул и след това през Лос Анджелис или Сан Франциско. Редица други редовни авиолинии също могат да предложат комбинация от полети с две и повече прекачвания.

 

» Лас Вегас – София


Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от САЩ към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Лас Вегас са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети.

 

Нашата търсачка за самолетни билети помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Лас Вегас като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища в Лас Вегас и транспорт до центъра на града

Международно летище McCarran е основното летище в долината на Лас Вегас. Намира се на 8 км. южно от центъра на града.

Най-популярният начин за придвижване от и до летището са такситата. Можете да ги намерите на Терминал 1 от източната страна на мястото за получаване на багаж отвъд гейтове 1-4. На Терминал 3 такситата са локализирани пред ниво 0. Зависи кой хотел в Лас Вегас е крайната ви дестинация, но цените варират между $15-$30. Списък с таксиметрови фирми, може да намерите на сайта на летище МакКарън. 

Ако сте запознати с услугата, по-евтино от такси, а също толкова удобно, ще ви излезе да вземете Uber или Lyft

Летището се обслужва и от градски автобуси. През терминал 1 минават автобус №108 – Paradise и №109 – Maryland Parkway, които покриват именно двете централни улици в Лас Вегас: Paradise и Maryland Parkway. По маршрут 109, ако слезете на спирка Charlеston ще се озовете на булевард Charleston, който е един от четирите, формиращи по между си центъра на града. На всеки 15-30 мин се движи транспорт между терминалите, от който може да се възползвате, за да стигнете до терминал 1 и да вземете удобния за вас автобус - №108 или №109. Тук можете да получите информация за маршрути и разписания на автобусите в Лас Вегас.

Хотели в Лас Вегас

Експертна консултация и резервация на хотел в Лас Вегас или друга точка в САЩ може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Лас Вегас

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Лас Вегас, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Лас Вегас са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Лас Вегас

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Лас Вегас или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Лас Вегас от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Лас Вегас или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн търсачка за полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Лас Вегас с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

Застраховка за вашето пътуване до Лас Вегас може да направите онлайн в нашата нова платформа за застраховки “Медицински разходи в чужбина.

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:00 ч. до 21:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни експерти по самолетни билети и туристически услуги. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до САЩ; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Лас Вегас и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Лас Вегас може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят с клиенти на място и през уикенда.

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

 

« обратно

 

От Dilyana Georgieva

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Диляна Георгиева е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva