Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Летище Бари

Летище Бари - Oсновни данни

Летище БариНовото международно летище “Карол Войтила” в Бари представлява индикатор за икономическото развитие и напредък на областта Пулия, район изпъкващ с бърз растеж и висока производителност в южна Италия. Летището, известно още като Палезе (на името на близкия квартал), се намира на 8 км северозападно от центъра на Бари.  Други: Бриндизи, Фоджиа, Таранто

 

 

 

 

 

Транспорт до града

 

С кола:
От центъра на Бари се пътува 8 км северозападно по Виа Наполи, покрай морето, в посока квартал Палезе. Отклонението за Палезе и за летището съвпада, сградата на летището се вижда на около километър от морския бряг.


С такси:
Пътуването с такси между града и летището ще ви отнеме 20-25 мин и ще ви струва около 20 евро
RADIO TAXI
080 5543333
Apulia Taxi
tel. 080 5346666


С автобус:
Автобус 16 пътува от площад А. Моро до летището, от 5 сутринта до 11 вечерта. Средния интервал на чакане е 60 мин, а самото пътуване отнема 35-40 мин. Цената на билета е 0,77 евро. Съществува директна автобусна линия свързваща Централна Гара с летището. Пътуването отнема 25-30 мин и струва 4.15 евро.

 

 

 

 

« обратно

 

От Dilyana Georgieva

обновена 09.2014


иконка иконка