Летище Братислава

Летище Братислава - основни данни

 

Летище БратиславаЛетището на Братислава се намира на около 9 км. от Братислава и на 60 км от Виена и предлага комбинирани полети с прекачване от двете летища.
Други летища: Летище Виена – shuttle bus transfer

 

 

 

 

 

 

Транспорт до града

 

С кола:
За около 20 мин може да стигнете с кола от центъра на Братислава до летището.


С такси:
Такси от центъра до летището струва около 10 евро.


С автобус:
Автобус 61 пътува по маршрут Летище – Централна гара на всеки 20 мин от 4:45 AM до 11:05 PM. Пътуването отнема 25 мин. Билети може да се закупят от залата на летището или от автомат на спирката. Цената на билет валиден за 60 мин е 0,70 евро. За повече информация www.imhd.sk
Sky Europe предлага на своите пътници автобус Виена – Братислава – Виена. Препоръчваме разервацията за трансфер да се направи със закупуване на билета или най – късно ден преди пътуването ви. Цената в една посока е 10 евро, продължителност на пътуването – 75 – 80 мин.
Допълнително, трансфер с автобус може да се извърши от Eurolines. Цената отново е 10 евро, пътуването трае около 100 мин. За повече информация и разписание: www.eurolines.blaguss.at (Vienna: +43-(0)1-798 29-00, Bratislava: +421(0)2 /43 63 72 57)

 

 

 

« обратно

 

От Dilyana Georgieva

обновена 09.2014

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка