Летище Марко Поло - Венеция

Летище Марко Поло, Венеция - основни данни

Летище Марко Поло, Венеция

Летището Марко Поло във Венеция приема полети на 64 авиокомпании, предлагайки удобни връзки към всички точки на света. Намира се на 12 км от центъра на Венеция, които може да се изминат за 15 мин с кола, или за около 30 мин с водно такси.
Други летища: Венеция – Тревизо (TFS)

 

 

 

 

 

Транспорт до града

 

С кола:
Пътуването от летището до центъра на Венеция отнема около 15 мин, като разстоянието е 12 км. След напускане на терминала, шофирайте по шосе S14, следвайки знаците сочещи центъра на града. От приложените графики ще видите предложени два маршрута за пътуване до летището.


С такси:
Венеция предлага любопитна разновидност на пътуването с такси – водно такси, което е най- интересния начин за транспорт до летището, но внимание, също и най-скъпият.


С автобус:
Редовни автобусни линии са предвидени за пътниците до летище Марко Поло, тръгващи от площад Piazzale Roma, намиращ се на 10 мин пеша от гара Santa Lucia. Цената на еднопосочен билет е 5 евро. Друг автобус тръгва от жп гара Mestre. Цената на билет е 5 евро.

 

 

« обратно

 

От Dilyana Georgieva

обновена 09.2014

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка