Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Low Cost полети

Нискотарифни полети от всички lowcost авиокомпании

Lowcost самолетни билети


Във всеки офис на Usit Colours можете да закупите билет за lowcost полет, без да Ви е необходима кредитна карта.

 

 

 

 

 

 

 

 

 lowcost авиокомпания Ryan air

Авиокомпания Ryan air

Ryan Air е ирландска нискотарифна компания с главно седалище в Дъблин, Ирландия. Ryanair има една от най-добре развитите мрежи от полети, като лети до повече от 160 дестинации в Европа и Северна Африка. Ryanair се определя като ultra-lowcost авикомпания и залага изцяло на нискобюджетното ценообразуване - много ниска цена на самолетния билет и отделяне на всички услуги (като пренос на багаж, чекиране, храна и напитки по време на полет) по избор на пътниците и срещу съответното доплащане. При обявена промоция цената на билет с Ryan air може да достигне € 10, € 5 или дори € 2. Важно е още при покупката на самолетния билет, да се заявят и всички допълнителни услуги, тъй като платени на летището цената им е по-висока. Като типична lowcost авиокомпания Ryan air летят до малки, нискобюджетни летища.

 

 

 

 

 

 

Директни полети с Ryanair от България

От България Райънеър изпълнява директни полети:

»    от Пловдив до Лондон-Станстед

»    от Пловдив до Франкфурт-Хан

 

През зимния сезон полетите ye са само от Пловдив до Лондон - два пъти седмично (вторник и събота).

 

 

 

Вижте най-ниски цени на самолетни билети с Ryan air | За повече подробности се свържете се с някой от офисите ни.

  

lowcost авиокомпания wizz air

Авиокомпания Wizz Air

WizzAir е водещата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа. Към момента Wizz Air предлага полети по над 200 линии в Европа, като мрежата им постоянно се разраства. Wizz Air избира второстепенни летища, за да осигури ниски цени на самолетни билети, а също и по-бързо обслужване на пътниците.

 

Wizz Air е най-добре представената lowcost авиокомпания на българския пазар с над 15 директни полета от София, Бургас и Варна.

 

Wizz air е единствената авиокомпания, която изпълнява директни полети от Бургас до Прага (в Чехия) и до Варшава, Катовице и Познан (в Полша) и директни полети от София до Дортмунд, Франкфурт-Хан и Айндховен (Белгия)

 

 

 

 

 

Най-търсените самолетни билети с Wizz air са за директните полети:


»    от София до Испания - Барселона, Мадрид, Валенсия

 

»    от София до Италия - летище Венеция-Тревизо, Рим, Милано

 

»    от София до Брюксел и Париж-Бове

 

»    от София, Бургас и Варна до Лондон-Лутън

 

 

 

Вижте най-ниските цени на самолетни билети с Wizz Air | За повече подробности се свържете се с някой от офисите ни.

 

 

 

Последни новини от Wizz Air

»    PocketGuide - аудио пътеводител приложение за смартфони (iPhone и Android), специално за клиентите на Wizz air с един безплатен тур. Пътниците могат да изтеглят приложението предварително и без роуминг такси да се възползват от безплатната обиколка по забележителностите на избраният град като с истински екскурзовод - с гласова навигация и интересни истории по пътя.


»    Нови ограничения за ръчния багаж - багажът, който безплатно ще може да качите в кабината на самолет на Wizz air вече е с максимални размери 42x32x25 см и тегло до 10 кг. Все още като ръчен багаж ще се приема багаж с размери до 56x45x25 см, но срещу 20 лева (10 евро) доплащане.

 

 


 

lowcost авиокомпания Easyjet

Авиокомпания Easy Jet

Easy Jet e най-голямата английска lowcost компания с превозени около 55 млн пътници годишно. За разлика от останалите нискобюджетни компании тя залага не просто на най-ниските цени за самолетни билети, а на отношението цена-качество. Изпълнява директни полети по едни от най-натоварените маршрути в Европа и в голяма част от дестинациите каца на основните летища. Определят я като най-евтината авиокомпания, която лети до централно разположени летища.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Директни полети с Easy Jet от България

EasyJet изпълнява директни полети от България:

 

»    от София до Лондон-Гетуик  


»    от София до Манчестър


 


Вижте най-ниските цени на самолетни билети с Easyjet | За повече подробности се свържете се с някой от офисите ни.


 


Последни новини от Easy Jet

»    Запазени места в самолета - От края на ноември 2012 г. вече за всички полети на EasyJet пътниците ще могат предварително да избират и запазват място в самолета. Избора на място може се направи по време на закупуване на самолетния билет или при  чекирне онлайн. За запазено място се доплаща € 15 за седалките с допълнително място за краката, € 10 за седалките в предната част на самолета и € 4 за всички останали.


»    Директни полети до Берлин - От 31 март 2013 г Easy Jet стартира директни полети от София до Берлин и обратно. Самолетните билети до Берлин вече са в продажба на цени от €33 до €65 (за еднопосочен билет с включени летищни такси).

 

 

 


 

»    Lowcost авиокомпаниите не позволява предварителна резервация на места, издаването на билета се извършва в момента на плащане.

»    Цените варират в зависимост от наличността на места. Крайната сума на пътуването зависи от избраната дата, заявените допълнителни услуги (като допълнителен багаж, приоритетно чекиране и др.) и избрания начин на плащане.
»    За повече подробности се свържете се с някои от офисите ни.

 

 

« обратно

 

By Dilyana Georgievaиконка иконка

By Dilyana Georgieva