Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Резервация на Low Cost полети на Ryan Air с Юзит Калърс

Избраният от Вас low cost полет се изпълнява от авиокомпания Ryan Air.  Ryan Air flighs

 

 

 

За да закупите самолетен билет на Ryan Air, заповядайте в офис на Юзит Калърс или се обадете на 0700 15 115, на цената на един градски разговор.

 

 

 

Какви са ползите за Вас при закупуване на low cost билет от Юзит Калърс?

 

  • Печелите спокойствие и сигурност, гарантирани от професионализма и натрупания опит на нашите туристически консултанти:

o избягвате  възможността да допуснете грешки в изписване на имена, избор на полети, добавяне на допълнителни услуги и други;

o предотвратявате вероятността дребни, но важни детайли или ключови стъпки да Ви убягнат.

o ще може да получите отговори на всички въпроси, свързани с Вашето пътуване 

o те ще Ви запознаят с различни условия и изисквания на нискобюджетната авиокомпания и

o ще Ви дадат полезна информация за дестинацията, до която летите

 

 

  • Получавате безплатен чек-ин и издаване на бордни карти. Ако закупите лоукост билета си с Юзит калърс, нашите консултанти ще направят необходимата регистрация и ще ви издадат бордни карти за вашите полети. Така ще избегнете заплащане на такса чек-ин на летище, която нискотарифните авиокомпании начисляват на всички пътници, които не са направили онлайн чек-ин.

 

  • При нас може да закупите билет за всеки lowcost полет, без да Ви е необходима дебитна/кредитна карта. Можете да заплатите своя билет както в брой във всеки наш офис.

 

  • След покупката на билета, няма да Ви се налага непрекъснато да проверявате статуса на полета си. Ние ще го правим за Вас и ще се погрижим да бъдете информирани при настъпили промени или анулации, в най-кратък срок.

 

  • Комуникацията с нискобюджетните авиокомпании е скъпа и трудно осъществима. Тя се налага на пътници с проблем или нужда да променят полета си, които са закупили билетите си директно от авиокомпанията. Когато билетът Ви е купен от Юзит Калърс, ние ще поемем цялата грижа и разход за тази комунация.

 

By Dilyana Georgieva

 

« обратно

 

обновена 05.2014


иконка иконка