Bulgaria Air - Frequent flyer програмa

Бонусната програма на Bulgaria Air дава възможност за събиране и използване на бонусни точки за всеки полет с авиокомпанията, които може да бъдат разменени за безплатен билет или повишаване от икономическа класа в бизнес класа на обслужване. Регистрационният формуляр може да се попълни по време на полет, онлайн или да бъде изпратен до бюро на авиокомпанията, след което се получава членската карта. Програмата е отворена за всички лица над 2 години и е безплатна. Точките се получават за всички редовни международни полети на Bulgaria Air с изключение на чартърни полети и безплатни билети. Билети, издадени по най-ниските промоционални тарифи обикновено също не носят точки. Събраните точки могат да бъдат използвани в рамките на 36 месеца от датата на първия полет след записването в програмата. Bulgaria Air предоставя и възможност за закупуване на липсващи бонусни точки.


Програмата предлага две нива на членство:
- Сребърна карта / Silver Standard Card - началното ниво, от което започва набирането на точки.
- Златна карта / Gold Privilege Card - привилегировано ниво, което се придобива при набиране на 30000 точки в рамките на 18 месеца от регистриране в програмата. Притежателите на златна карта получават право на 10 кг допълнителен регистриран багаж към безплатната норма за съответната класа, ваучер за достъп в бизнес салона на летището, приоритет за потвърждаване на резервации, приоритет при чекин, карти за съвместни програми с партньори на Bulgaria Air.

 

Вижте още:

Frequent flyer програмa на алианса Oneworld

Frequent flyer програмa на алианса SkyTeam

Frequent flyer програмa на алианса Star Alliance

 

От Dilyana Georgieva

обновена 05.2014

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка