Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Bulgaria Air - Frequent flyer програмa

Бонусната програма на Bulgaria Air дава възможност за събиране и използване на бонусни точки за всеки полет с авиокомпанията, които може да бъдат разменени за безплатен билет или повишаване от икономическа класа в бизнес класа на обслужване. Регистрационният формуляр може да се попълни по време на полет, онлайн или да бъде изпратен до бюро на авиокомпанията, след което се получава членската карта. Програмата е отворена за всички лица над 2 години и е безплатна. Точките се получават за всички редовни международни полети на Bulgaria Air с изключение на чартърни полети и безплатни билети. Билети, издадени по най-ниските промоционални тарифи обикновено също не носят точки. Събраните точки могат да бъдат използвани в рамките на 36 месеца от датата на първия полет след записването в програмата. Bulgaria Air предоставя и възможност за закупуване на липсващи бонусни точки.


Програмата предлага две нива на членство:
- Сребърна карта / Silver Standard Card - началното ниво, от което започва набирането на точки.
- Златна карта / Gold Privilege Card - привилегировано ниво, което се придобива при набиране на 30000 точки в рамките на 18 месеца от регистриране в програмата. Притежателите на златна карта получават право на 10 кг допълнителен регистриран багаж към безплатната норма за съответната класа, ваучер за достъп в бизнес салона на летището, приоритет за потвърждаване на резервации, приоритет при чекин, карти за съвместни програми с партньори на Bulgaria Air.

 

Вижте още:

Frequent flyer програмa на алианса Oneworld

Frequent flyer програмa на алианса SkyTeam

Frequent flyer програмa на алианса Star Alliance

 

От Dilyana Georgieva

обновена 05.2014


иконка иконка