Директни полети до Барселона за €145 в две посоки от Bulgaria Air

Самолетни билети до Барселона с България Еър

Чудесна новина за всички, желаещи да пътуват до магнетичната каталунска столица - Барселона!

От 29-ти юни 2013 г., Bulgaria Air възстановява редовните си директни полети до Барселона и то на много добри цени - €69 за една и €145 за две посоки*.  

 

Така авиокомпанията осигурява конкурентна алтернатива на нискотарифните Wizz Air, които до скоро бяха единствената компания, която изпълнява директни полети до Барселона. 

 

 

 

 

 

За да резервирате самолетни билети до Барселона, позвънете на 0700 15 115 или посетете някой от офисите на Usit Colours.

 

 

 

 

Bulgaria Air ще лети по маршрута всяка събота в следните часове:

 

 София - Барселона  16:10 ч. - 18:10 ч.
 Барселона - София  19:00 ч.  - 22:50 ч.

 

 

 

 

 

* Цените са с включени летищни такси, но не включват такса обслужване. Цените зависят от наличността на места за избрания от вас полет.

 

публикувана 05.2013

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva