Директни полети до Дюселдорф - от € 68

 

Евтин билет до Дюселдорф

Авиокомпания Lufthansa пуска цени за една посока за директните си полети до Дюселдорф. Така, вече ще може да се лети директно с еднопосочен билет до Дюселдорф на цена от  68.

 

 

Единственото, което трябва да направите, за да се възползвате от новото предложение, е да се обадите на 0700 15 115 или да посетите някой офис на Юзит Калърс и да резервирате Вашия самолетен билет до Дюселдорф отрано. 

 

 

 

 

 

  Период на продажба: без ограничение

  Период на пътуване: без ограничение

 

 

 

*Посочената цена е за еднопосочен билет и е най-ниската предлагана от Lufthansa. Цената не включва такса обслужване и може да варира в зависимост от наличността на места.

 

 

Срокът на валидност на тази оферта или новина е изтекъл. Актуалните цени на самолетни билети може да проверите в нашата резервационна система или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

Най-новите промоции на полети ще намерите в секция Самолетни билети в www.usit.bg.


публикувана 03.2012

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva