До 50% отстъпка за полети до Южна Америка

Най-подходящото време в годината за пътешествие в Южна Америка е през есенно-зимните сезони. Точно за този период сме подбрали за вас шестте дестинации в Бразилия, Куба, Аржентина, Перу и Карибите с най-ниски цени за самолетни билети, с включени летищни такси. Свържете се с нас до 24.09, за да резервирате супер евтини полети до Рио де Жанейро, Буенос Айрес, Хавана...:

 

 

 

Промоционални цени за полети до Южна Америка от Usit Colours

 

Цените за двупосочни самолетни билети с включени летищни такси

 

 

 

 

 

 

Период на продажба: до 24 септември 2013

Период на пътуване: 31 март 2014 

 

Цените не включват такса издаване. Цените са валидни за редовни полети на Air France, KLM, British Airways и Lufhtansa. Броят на местата е ограничен и наличността не е гарантирана.

 

 

« обратно

 

By Dilyana Georgieva

By Dilyana Georgieva

публикувана 09.2013

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva