Изгодни полети до Рим, Милано и Барселона с Alitalia

Изгодни полети до Рим, Милано и Барселона с AlitaliaИзгодни билети до Рим, Милано и Барселона

Сега e времето да купите изгодни самолетни билети за полети до Рим, Милано и Барселона за пътувания от януари до май 2016.

Цени от:  €139 за Италия и €177 за Испания - с включени всички такси, чекиран багаж, ръчен багаж и закуска в самолета. Период на продажба: без ограничение или до изчерпване на местата по най-ниските цени

Период на пътуване: 18 ноември - 18 декември 2015; 10 януари - 30 юни 2016За да купите или резервирате билет с отстъпка по промоцията, използвайте нашата онлайн резервационна система, където може да намерите подходящ полет за дати на пътуване по ваш избор и да резервирате безплатно или директно да закупите билет.

 
 

»    Повече информация и резервация с наш консултант може да направите на място във всеки офис на Usit Colours или на 0700 15 115    «

 

 

Допълнителни условия:

*Посочените цени включват летищни такси и такса издаване при онлайн резервация в резервационната система на Usit Colours.

*Анулации на полети не са разрешени и не се възстановяват суми. Промени на дати са разрешени срещу глоба. 

*Цените са валидни за полети, изпълнявани от Alitalia. Броят на местата е ограничен и наличността за посочените цени не е гарантирана. 
« обратно

 

 

От Dilyana Georgieva

публикувана 11.2015   /  обновена 11.2015

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva