Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Лоукост полети до Копенхаген, Дания с Wizz Air от юни!

Лоукост полети до Копенхаген, Дания с Wizz Air от юни!

Още една чудесна новина за пътуващите от България - нискотарифната авиокомпания Wizz Air обяви поредна дестинация до която ще лети директно от София и до която до момента вариантите за полети бяха основно с прекачване и на високи цени. Това е великолепният Копенхаген, столицата на Дания. 


Полетите стартират от 13-ти юни и ще бъдат в понеделник и сряда.

Цените на билетите в момента са от €54 за еднопосочен билет София - Копенхаген и €125 евро за двупосочен билет.

Период на продажба: без ограничение
Период на пътуване: след 13 юни 2016


За да купите или резервирате нискотарифни билети на авиокомпания Wizz Air, посетете всеки офис на Usit Colours или се свържете с нас на 0700 15 115. Нашите експерти по самолетни билети ще Ви предложат най-подходящия полет за желаните дати и дестинации на пътуване или ще намерят за вас периода на пътуване, за който цените на билетите са най-ниски.

 


 
»    Повече информация и резервация с наш консултант може да направите на място във всеки офис на Usit Colours или на 0700 15 115    «


 

Допълнителни условия:
 

*Цените са валидни за полети, изпълнявани от Wizz Air. Броят на местата е ограничен и наличността за посочените цени не е гарантирана.


 


« обратно


 

От Dilyana Georgieva

публикувана 03.2016   /  обновена 03.2016


иконка иконка

By Dilyana Georgieva