Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Нискотарифни полети до Норвегия от март 2016

Нови дестинации на Wizz air

В продажба са самолетни билети за първите нискотарифни полети до Норвегия от България, които ще започнат да се изпълняват през март 2016 г от авиокомпания Wizz Air. Полетите ще бъдат директни - от София до Торп, в близост до Осло, всеки петък и понеделник. Редом с тази страхотна новина за всички мечтаещи да посетят северната страна, Wizz Air обявиха пускане на още 3 нови дестинации, до които ще летят от България. Това са Бристол, Англия, Аликанте, Испания и Любек, в близост до Хамбург, Германия.  

Ето и най-добрите цени, на които може да закупите самолетни билети до посочените дестинации към днешна дата: 

Най-ниски цени за новите полети на Wizz air до:
Еднопосочен билет от Двупосочен билет от Начална дата на полетите Дни на полети
Осло (Торп) € 56 € 96 28 март петък; понеделник
Бристол € 66 € 128 27 март четвъртък; неделя
Аликанте € 40 € 101 27 март неделя
Хамбург (Любек)  € 46 € 76 28 март петък; понеделник
Посочените цени включват летищни такси, такса обслужване, малък салонен багаж и чек-ин за полета от консултант.


Цените са проверени с Wizz air към дата 5 август 2015 г. и има вероятност да бъдат променени от авиокомпанията по всяко време след момента на актуализация тук. 
За да резервирате нискотарифни билети на авиокомпания Wizz Air, посетете всеки офис на Usit Colours или се свържете с нас на 0700 15 115. Нашите експерти по самолетни билети ще резервират най-подходящия полет за желаните дати и дестинации на пътуване или ще намерят за вас периода на пътуване, за който цените на билетите са най-ниски.

 

 


 

»    Повече информация и резервация с наш консултант може да направите на място във всеки офис на Usit Colours или на 0700 15 115    «

 

 

Допълнителни условия:

*Цените са валидни за полети, изпълнявани от Wizz Air. Броят на местата е ограничен и наличността за посочените цени не е гарантирана.

*Цените включват цена на билета към момента на актуализация (5.08.2015 г, 19:10 ч.), летищни такси, такса обслужване, малък салонен багаж и чек-ин с бордни карти от консултант. Не включват голям салонен багаж, регистриран багаж и други допълнителни услуги, предлагани от авиокомпанията срещу допълнително заплащане. 

« обратно

 

 

 

От Dilyana Georgieva

публикувана 08.2015   /  обновена 08.2015


иконка иконка

By Dilyana Georgieva