Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Нови lowcost полети от София до Кьолн, Мюнхен, Женева, Неапол и Бари

Полети от София до 5 нови дестинации в Европа започва да изпълнява Wizz airПрез септември стартират нискотарифни полети до още 5 дестинации в Европа от София. Това са градовете Женева в Швейцария; Кьолн и Меминген (в близост до Мюнхен) в Германия; Неапол и Бари в Италия.

Макар полетите да стартират чак през септември, билетите вече са в продажба и все още са на страхотни цени:
Най-ниски цени за новите полети на Wizz air до:
Еднопосочен билет от Двупосочен билет от Начална дата на полетите Дни на полети
Кьолн  € 33 € 63 14 септември петък; понеделник
Меминген (Мюнхен) € 38 € 64 16 септември сряда; неделя
Неапол € 38 € 79 16 септември сряда; неделя
Бари € 39 € 69 14 септември петък; понеделник
Женева € 43 € 74 14 септември петък; понеделник
Посочените цени включват летищни такси, такса обслужване, малък салонен багаж и чек-ин за полета от консултант.


Цените са проверени с Wizz air към дата 19 март 2015 г. и има вероятност да бъдат променени от авиокомпанията по всяко време след момента на актуализация тук. 
За да резервирате нискотарифни билети на авиокомпания Wizz Air, посетете всеки офис на Usit Colours или се свържете с нас на 0700 15 115. Нашите експерти по самолетни билети ще резервират най-подходящия полет за желаните дати и дестинации на пътуване или ще намерят за вас периода на пътуване, за който цените на билетите са най-ниски.

 

 


 

»    Повече информация и резервация с наш консултант може да направите на място във всеки офис на Usit Colours или на 0700 15 115    «

 

 

Допълнителни условия:

*Цените са валидни за полети, изпълнявани от Wizz Air. Броят на местата е ограничен и наличността за посочените цени не е гарантирана.

*Цените включват цена на билета към момента на актуализация (19.03.2015 г, 15:10 ч.), летищни такси, такса обслужване, малък салонен багаж и чек-ин с бордни карти от консултант. Не включват голям салонен багаж, регистриран багаж и други допълнителни услуги, предлагани от авиокомпанията срещу допълнително заплащане. 

« обратно

 

 

 

От Dilyana Georgieva

публикувана 03.2015   /  обновена 03.2015


иконка иконка

By Dilyana Georgieva