Полети София - Атина - София на цена €105!

До Атина и обратно на страхотна цена от 105 с Aegean Airlines

Срокът на валидност на тази оферта е изтекъл, но може да намерите подобна оферта за полети до Атина, актуална от днес 25.11 тукАктуалните цени на самолетни билети може да проверите и в нашата онлайн система, в офис на Usit Colours или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

 

 Промоция за полети до Атина - цени от 105 евроПромоция за самолетни билети до Атина - купете билет в 2 посоки само за €105, с включени летищни такси, такса издаване и ръчен багаж до 8 кг. Направете безплатна резервация или купете онлайн - в нашия сайт, на тел. 0700 15 115 или в офис на Usit Colours.
Период на продажба: до 24 ноември 2015

Период на пътуване: без ограничение, според наличността на места
Вижте някои дати, на които директно да резервирате полети София - Атина и обратно на промоционални цени.

Промоцията не се ограничава до тези дати. Ако желате да потърсите оферта за други дати можете да го направите от тук.

 

 

Полети - примерни дати
София - Атина Атина - София Крайна цена Резервирай сега:
25 януари 30 януари € 105 → Резервирай
5 февруари 9 февруари € 105 → Резервирай
18 февруари 23 февруари € 105 → Резервирай
17 март 20 март € 105 → Резервирай


 

Посочените включват летищни такси и такса обслужване за онлайн резервации в нашия сайт. Цените са актуални към дата 20 ноември 2015 г.За да купите или резервирате билет с отстъпка по промоцията, използвайте нашата онлайн резервационна система, където може да намерите подходящ полет за дати на пътуване по ваш избор и да резервирате безплатно или директно да закупите билет.

 

 

»    Повече информация и резервация с наш консултант може да направите на място във всеки офис на Usit Colours или на 0700 15 115    «

 

 

Допълнителни условия:

*Посочените цени включват летищни такси и такса издаване при онлайн резервация в резервационната система на Usit Colours. Чекиран (регистриран) багаж се плаща допълнително, ако клиентът желае да пътува с такъв. 

*Анулации на полети не са разрешени и не се възстановяват суми. Промени на дати са разрешени срещу глоба. 

*Цените са валидни за полети, изпълнявани от Aegean Airlines. Броят на местата е ограничен и наличността за посочените цени не е гарантирана. 
« обратно

 

 

От Dilyana Georgieva

публикувана 11.2015   /  обновена 11.2015

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva