Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Промоции за самолетни билети до Торонто - резервирай на цени от €526 до 16.09

Полети до Торонто с отстъпкаНе една, а цели две промоции актуални в момента правят възможно да резервирате самолетни билети до Торонто с отстъпка - на цени от €526, с включени летищни такси. 

 

За да резервирате билет с отстъпка по промоцията, използвайте нашата онлайн резервационна система, където може да намерите подходящ полет за вашите дати на пътуване и да резерирате билет. 


 

Периоди на пътуване: 15 септември 2014 - 31 май 2015 г. 

 

Период на продажба: до 16 септември 2014

 

 


 

Повече информация и резервация с наш консултант може да направите на място във всеки офис на Usit Colours или на 0700 15 115

 

Допълнителни условия:

Минимален престой: 6 дни. Максимален престой: 3 месеца.
След издаване на самолетните билети не са разрешени промени, анулации и възстановяване на суми. 
Промоциите са валидни за редовни полети на авиокомпании AirFrance/KLM и LOT. Броят на местата е ограничен и наличността не е гарантирана.

 

 

Срокът на валидност на тази оферта е изтекъл. Актуалните цени на самолетни билети може да проверите в офис на Usit Colours или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

 

Най-новите промоции на полети ще намерите в секция Самолетни билети в www.usit.bg.


 

« обратно

 

By Dilyana Georgieva

публикувана 09.2014   /  обновена 09.2014


иконка иконка

By Dilyana Georgieva