Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Промоция на самолетни билети до САЩ от Air France и KLM

Промоция за самолетни билети на Air France и KLM за полети до САЩ 

Традиционна есенна промоция на цени за полети  до Ню Йорк, Бостън, Чикаго, Атланта, Маями и други основни градове в Америка дава възможност да купите самолетни билети за вашето пътуване до САЩ с отстъпка. 


  ПЕРИОД НА ПРОДАЖБА: до 13 ноември 2016 г.      ПЕРИОД НА ПЪТУВАНЕ: 9 ноември – 22 декември 2016; 8 януари – 31 март 2017 г.;
 В таблицата по-долу ви посочваме някои примерни дати с промоционални цени, за които може да направите безплатна резервация или директно да закупите билет. Ако вашите дати на пътуване са различни, задайте търсене в нашата страница за самолетни билети и ако ви допадната предложенията, може да направите безплатна резервация или директно да закупите билет за тях.

 

Полети от София до: Дати за заминаване Дати за връщане Крайна цена Резервирай или купи:
Бостън 20 януари 30 януари €513 Резервирай
Ню Йорк 2 декември 12 декември €515 Резервирай
Чикаго 21 януари 30 януари €553 Резервирай
Маями 29 януари 13 февруари €582 Резервирай
Хюстън 3 февруари 13 февруари €603 Резервирай
Атланта 13 септември 28 септември €613 Резервирай
Вашингтон 13 декември 17 януари €613 Резервирай
КАК ДА РЕЗЕРВИРАТЕ?
 

За да резервирате или купите билет с отстъпка по промоцията, използвайте нашата онлайн резервационна система, където може да намерите подходящ полет за дати на пътуване по ваш избор и да резервирате безплатно или директно да закупите билет. За повече информация или резервация с наш консултант може да направите на място във всеки офис на Usit Colours или на 0700 15 115
 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:
 

»    Посочените цени включват летищни такси, такса издаване при онлайн резервация в резервационната система на Usit Colours, ръчен багаж и регистриран багаж до 23 кг. 

»    Анулации на полети и промени не са разрешени. 

»    Цените са валидни за полети, изпълнявани от KLM, Air France, Delta, Alitalia. Броят на местата е ограничен и наличността за посочените цени не е гарантирана.

»    Цените не са валидни за период на пътуване от 22 декември 2016 до 7 януари 2017 г., включително.

»    Цените са актуализирани на дата: 9 ноември 2016 г.. След тази дата може да има разлики, поради изчерпване на места или промяна на условията по промоцията от авиокомпанията.

 

« обратно

 

 

 

От Dilyana Georgieva


 

публикувана 11.2016   /  обновена 11.2016


иконка иконка

By Dilyana Georgieva