Промоционални цени на полети до Азия и Африка

30% по-евтини самолетни билети на Qatar Airways до топ дестинации в Азия за почивните дни през септември
 

Oостров Командо, Малдивите
30% намаление на полети до екзотични дестинации точно около почивните дни през септември! Малдиви, Филипините, Тайланд, Индия, Малайзия, Япония са сред държавите включени в промоцията, за които може да резервирате по-евтини самолетни билети сега. Освен за септември, промоцията е валидна за полети чак до 31 март 2017.»    Период на продажба: до 1 август 2016 г.

»    Период на пътуване: до 31 март 2017 г.; В таблицата по-долу ви посочваме някои примерни дати с промоционални цени, за които може да направите безплатна резервация или директно да закупите билет. Ако вашите дати на пътуване са различни, задайте търсене в нашата страница за самолетни билети и ако ви допадната предложенията, може да направите безплатна резервация или директно да закупите билет за тях.

 

Полет от София до ... и обратно: Дата заминаване Дата на връщане Крайна цена Резервирай или купи:
Делхи 20 септември 28 септември €427 Безплатна резервация
Пекин 25 септември 3 октомври €446 Безплатна резервация
Шанхай 30 септември 7 октомври €466 Безплатна резервация
Мумбай 22 септември 29 септември €476 Безплатна резервация
Банкок 19 септември 27 септември €517 Безплатна резервация
Куала Лумпур 4 септември 14 септември €525 Безплатна резервация
Токио 13 септември 26 септември €526 Безплатна резервация
Сеул 30 август 6 септември €537 Безплатна резервация
Малдиви (Мале) 21 септември 28 септември €546 Безплатна резервация
Манила (Филипините) 20 септември 29 септември €596 Безплатна резервация
КАК ДА РЕЗЕРВИРАТЕ?

За да резервирате или купите билет с отстъпка по промоцията, използвайте нашата онлайн резервационна система, където може да намерите подходящ полет за дати на пътуване по ваш избор и да резервирате безплатно или директно да закупите билет. За повече информация или резервация с наш консултант може да направите на място във всеки офис на Usit Colours или на 0700 15 115


 ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:

»    Посочените цени включват летищни такси, такса издаване при онлайн резервация в резервационната система на Usit Colours, ръчен багаж и регистриран багаж до 30 кг. 

»    Анулации на полети и промени не са разрешени. 

»    Цените са валидни за полети, изпълнявани от Qatar Airways. Броят на местата е ограничен и наличността за посочените цени не е гарантирана.

»    Цените са актуални към датата на публикуване: 27 юли 2016 г.« обратно

публикувана 07.2016   /  обновена 08.2016

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva