Супер цени за полети до Азия, Африка и Австралия с 30% отстъпка!

Промоция за самолетни билети до Азия, Африка и Австралия

Промоция за самолетни билети до Азия от април до декември


Страхотна промоция от Qatar Airways за самолетни билети до Банкок, Делхи, Токио, Занзибар, Сидни, Пукет и още много екзотични дестинации в Азия, Африка и Австралия. Не изпускайте възможността да резервирате евтини самолетни билети за вашата ваканция или бизнес пътуване до Азия и то с една от най-добрите компании в света. Цени от: €405!
Период на продажба:  до 20 ноември 2015

 

Период на пътуване: от 15 януари до 30 юни 2016
 

 

Примерни дестинации и най-ниските цени за полети до тях по промоцията:

 Полет от София до: Крайна цена   Полет от София до: Крайна цена
Занзибар € 435   Токио € 469
Банкок € 455   Хо ши Мин € 619
Делхи € 475   Манила € 629
Пукет € 509   Бали € 630
Сингапур € 550   Джакарта € 659
Ханой € 575   Сидни € 985Посочените цени са крайни, включват летищни такси и такса обслужване за резервация, направена онлайн в сайта на Usit Colours.

 

За да резервирате билет с отстъпка по промоцията, използвайте нашата онлайн резервационна система, където може да намерите подходящ полет за дати на пътуване по ваш избор и да резервирате или директно да закупите билет.

 


 

»    Повече информация и резервация с наш консултант може да направите на място във всеки офис на Usit Colours или на 0700 15 115    «

 

 

Допълнителни условия:

*Минимален позволен престой за най-ниската промоционална цена - 5 дни. Максимален престой: 1 м.

*Анулации на полети не са разрешени и не се възстановяват суми. Промени на дати са разрешени срещу глоба. 

*Цените са валидни за полети, изпълнявани от Qatar Airways. Броят на местата е ограничен и наличността за посочените цени не е гарантирана. 

 


« обратно

 

 

 

От Dilyana Georgieva

публикувана 03.2013   /  обновена 11.2015

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva