Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Виза за Дубай (UAE)

Виза за Дубай (ОАЕ)

 

 

Цената на визата за Дубай е 65 EUR, ако пътувате с Qatar Airways или с Emirates. Стандартна цена 125EUR

Колко струва визата за Дубай?

 

Считано от 22.03.2014 г. българските граждани не се нуждаят от предварително издадена виза за Обединени Арабски Емирства. Разрешението за пребиваване на територията на ОАЕ с цел туризъм или посещение се получава след кацане на летище и е безплатно.

 

 

 

 

 

 


 

Документи за туристическа виза за Дубай и за другите емирства се подават в офисите на Usit Colours в страната, в рамките на работното време.Какви документи са необходими?

 

»    Задграничен паспорт валиден минимум 6 месеца към предполагаемата дата на напускане на Емирствата

 

»    Ако паспортът съдържа валидна или изтекла виза за Израел или входни и изходни печати от ГКПП на Израел, е възможно да бъде отказано влизане или преминаване през страната.

 

»    При просрочване на разрешения с визата престой се налага глоба от 100.00 дирхама (около 25 долара) за всеки ден след разрешения срок.

 

 

 


 

Какво трябва да знаете?

 

»    В редица случаи се отказва виза на лица от женски пол на възраст под 30 години, ако те не са придружавани от роднина със същата фамилия.

 

»    При пътуване на деца и младежи под 20 години е необходимо да бъдат придружавани от един или двама родители. Ако фамилиите на детето и някой от родителите не съвпадат трябва да се носи преведен акт за раждане. Ако детето пътува без един или двама родители трябва да се предостави нотариално заверено пълномощно, издадено на името на придружителя и преведено на английски.

 

 

 


 

 

! Съветваме всички пътници да носят със себе си разпечатани двупосочени самолетни билети по дестинацията, ваучер за хотелско настаняване или друг вид доказателство за адреса им на престой.

 

« обратно

 

От Ivan Kostov

обновена 11.2014


иконка иконка