Визи за Тайланд

Usit Colours съдейства за издаването на визи за Кралство Тайланд с цел туризъм.

Виза Кралство Тайланд

 

Usit Colours съдейства за издаването на визи за Кралство Тайланд с цел туризъм.

 

 

 

 

 

 

 

 

Цената на визата за Дубай е 65 EUR, ако пътувате с Qatar Airways или с Emirates. Стандартна цена 125EUR Колко струва визата за Тайланд?

 

Цената на услугата на Usit Colours e €55 или 108 лв.

 

 

 

 


 

Пълна консултация за всички документи, необходими за кандидатстване, според Вашия профил, обработка на документите пред Външно министерство на Обединени Арабски Емирства и консулска таксаКакво включва цената?

 

» пълна консултация за всички документи, необходими за кандидатстване, според Вашия профил

 

» обработка на документите пред посолство на Тайланд и консулска такса

 

» изпращане на готовата виза към Вас

 

 


 

Документи за туристическа виза за Дубай и за другите емирства се подават в офисите на Usit Colours в страната, в рамките на работното време.Как става подаването на документи за виза за Тайланд?

 

Документи за туристическа виза за Тайланд се подават във всички офиси на Usit Colours в страната , в рамките на работното време.

 

 

 

 

 


 

Какви документи са необходими и какво трябва да знаете за да кандидатствате за туристическа виза за Тайланд?

 

 При подаване на документи за туристическа виза в офис на Usit Colours, трябва да имате налични:

 

» Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца, считано от датата на влизане в Кралството.

 

» Копие от резервация за двупосочен самолетен билет.

 

» Снимка паспортен формат

 

» Вярно попълнена визова анкета (предоставя се в офисите на Usit Colours при задействане на услугата)

 

» Ваучер за хотелско настаняване или копие от направена резервация за такова.

 

 


 

Вашата виза ще е готова след 5-7 работни дни, считано от деня на подаване.За колко време става готова визата?

 

Вашата виза ще е готова след 7 работни дни, считано от деня на подаване.

 

Визата е валидна за едно влизане в страната в рамките на 3 месеца, считано от датата на издаване. Максимален престой в Кралството е 60 календарни дни. При нужда от 2 и повече влизания в страната следва да се издаде многократна туристическа виза, която е с период на валидност от шест месеца, считано от датата на издаване и с право на непрекъснат престой до 60 календарни дни. Цената на тази визова услуга е 175 евро или 342 лева.

 

 


 

Визата за Дубай (ОАЕ) не се поставя в паспорта. Тя е отделен документ.Какво представлява визата и как се получава?

 

 

След като бъде изготвена визата се полага в предоставения от пътуващото лице паспорт и може да бъде взета и от офиса на Usit Colours, където е заявена.

 

 

 

 

 

 

« обратно

От Ivan Kostov

обновена 11.2015

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка