Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Пътувате често в чужбина? Вземете си застраховка „Мултитрип“

Ако пътувате често в чужбина, не е нужно да правите отделна застраховка за чужбине всеки път. За вас вероятно по-подходящя е застраховка за пътуване в чужбина е от типа „Мултитрип“ или застраховка за многократни пътувания. Тези застраховки се сключват една календарна година и цената им зависи както от избраната застрахователна сума, така и от максималния брой дни, който очаквате да има всяко едно от пътуванията Ви. 

 

Ако поне веднъж месечно се налага да пътувате в чужбина, най-добре изберете Мултитрип. По-изгодна е и със сигурност няма да Ви се налага да мислите всеки път дали имате застраховка или не. При Мултитрип, обаче, обикновено има минимално самоучастие или „франшиз“ на професионален език, при възникване на застрахователно събитие.

 

Какво означава това? Ако ви се случи нещо и разходите по лечението са в малък размер – обикновено в рамките на 25 до 35 €, тогава застраховката не се задейства, а се очаква сами да покриете този разход. При лечения, прегледи и т.н. на по-висока стойност, условията са като на обикновените еднократни асистънс застраховки – не плащате нищо.

 

Поради спецификата на този тип застраховки, за тях Ви препоръчваме да се обърнете към нашите служители по телефон, имейл или на място в нашите офиси.

публикувана 09.2015   /  обновена 06.2016


иконка иконка