Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Екзотични почивки

Екзотични почивки и екскурзии зима 2016 – зима 2017

 

 

Независимо колко са различни хората един от друг, асоциациите с думата „екзотика“ са винаги в порядъка на картина с искрящо бял пясък, лазурно синя морска вода, палма. Понякога, за да е идилията пълна се добавя разхладителен  коктейл. Дали пък няма да е хубаво тази имагинерна картина да я пресътворите в истинска снимка от вашето пътуване... Раят всъщност е на земята и ние ще ви помогнем да го откриете и да му се насладите. Изберете си дестинация и ни оставете да сбъднем една мечта за вас.

 

Сигурни сме, че у всеки от вас дреме един безкрайно любопитен откривател на природните красоти, който не би се спрял пред нищо, за да обиколи надлъж и нашир цялата планета. Има и много хора, които просто мечтаят за спокойна почивка в компанията на любим човек някъде на край света сред лазурносини лагуни и ослепително бели пясъци. Трети си представят подобно пътуване като перфектния подарък за специален повод. За всички вас, са нашите предложения за екзотични пътувания.

 

Докато по родните географски ширини се подготвяме за есенно-зимния сезон, то на места като Южна Америка, Карибския басейн и Азия тепърва започват топлите и сухи месеци. Екипът на Usit Colours е подбрал няколко "горещи" дестинации на достъпни цени, за да могат повече хора да се насладят на слънчевите лъчи през зимата. Залагаме на партньорството си с немски и испански туроператори, за да предложим изгодни пакети за почивка в Доминиканска република, Мексико, Куба и Мавриций с чартърни полети през Западна Европа. Благодарение на утвърдени авиокомпании като Qatar Airways и Turkish Airlines можем да предложим евтини полети и почивки в Азия - Индонезия, Виетнам, Тайланд, Малдиви. От вас остава да решите дали искате да потеглите на Изток или на Запад.

 

 

 

 

Почивки 2017 Малдиви Малдиви - пакети нощувки с включени трансфери

октомври 2016 - април 2017 / 7 нощувки

 

Ако представата ви за райско кътче е девствен, тих тропически остров с полюшващи се палмови дръвчета, чисто бели плажове и брилянтни тюркоазени лагуни, то Малдивските острови със сигурност няма да ви разочароват. Ако искате да избягате от света и да се отдадете на романтика и необятна красота, то вашето място са Малдивите. Островна държава в Индийкия океан, състояща се от 26 атола, обединяващи 1192 коралови острова. Те са открити през 70-те години на миналия век за туристите от пътешественици гмуркачи. Малдивите са сред най-хубавите места за дайвинг, което е и водещия мотив на чужденците да се насочват там. Освен уникалните плажове и природа, морският свят е обект на изследване и очарова всеки посетител. Марко Поло е нарекъл това чудно място “цветето на Индия”, а пътешественикът Ибан Батута го определя като “едно от чудесата на света”. Менюто на курортната страна включва и азиатска, и европейска кухня. Особено вкусни са всички рибни ястия, а традиционните гозби съдържат ориз, рибно къри и кокосово масло.

 

 

  

 виж повече »

 


 

 

 

Почивки 2015 МексикоМексико - почивки с чартърни полети от Западна Европа

юли 2016 - януари 2017 / 7 нощувки

 

Ако искате да си представите рая помислете си за Карибите. Ако искате да изживеете рая планирайте почивка в Канкун или Ривиера Мая. Перлите на мексиканското карибско крайбрежие са заобиколени от девствена екзотична природа, прекрасни млечно бели плажове, кристални тюркоазеносини води, както и най-големият коралов риф на западното полукълбо.Тук ще откриете места, които предлагат безспирна фиеста и такива където да се потопите в покоряващо спокойствие. Може с часове да се излежавате в хамак, отпивайки разхлаждащи коктейли, да се отдадете на всевъзможни водни спортове, да поплувате в подземните реки или в компанията на делфини или да се потопите в мистериозната цивилизация на маите като посетите древните градове Тулум и Чичен Ица. Цени от € 975 / 1907 лева на човек.

 

 

  

 виж повече »

 


 

 

Почивки 2015 Доминиканска републикаДоминиканска република - почивки с чартърни полети от Западна Европа

юли 2016 - януари 2017 / 7 нощувки

 

Доминиканската република е едно от най-екзотичните места на планетата. Когато през 1494 г., Христофор Колумб е открил това уникално късче земя, самият той е възклинал, че няма по-красиво място на света. Днес Доминиканска република е сред най-атрактивните турисически дестинации, привличаща целогодишно безброй ценители на карибската красота. Земя, надарена с вечно лято, невероятна тропическа природа, дълги искрящо бели плажни ивици и изумителни коралови рифове. Тя любезно ни приветства чрез гостоприемните си жители, пренася ни в богатата си древна история и с усмивка ни разкрива своята неповторима култура. Цени от € 915 / 1790 лева на човек.

 

 

  

 виж повече »

 

 


 

 

By Stanislava Belcheva

 

 

 

Получавай пръв най-изгодните оферти