Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Akrathos Хотел 3*, Атон

Akrathos Хотел 3*, Атон

Атон, Akrathos Хотел 3*

Изгодни пакети

Допълнителна информация  дете до 12 годишна възраст се настанява без доплащане.


Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Полуостров Халкидики, ръкав Атон, Урануполи

 

By Stanislava Belcheva

Хотелът:


Хотелът е разположен само на 50 метра от плаж със ситен златист пясък. Един от най-добрите в района на Халкидическия ръкав Атон. Само пресичате улица и вече може да се огледате в кристалните морски води. В летните жеги може да намерите прохлада под сянката на някое маслиново дръвче или в големия открит басейн. Хотелът предлага изхранване на база All Inclusive, като съотношението между цена и качество е оптимално. Стаите са обзаведени семпло.В компанията на летен коктейл може да се любувате на залеза над остров Амулиани, който е точно отсреща на хотела. Или да направите вечерна разходка до близкото градче Урануполи за покупка на традиционни изделия и сувенири.


Стаите:


Климатикът в стаите работи безплатно през месеците юли и август. През останалите месеци се ползва срещу доплащане от 3 евро на ден. Интернет достъп - 3 евро на час. Фамилните стаи са с две отделни спални.


Храната:


Ресторант, бар, кафене-сладкарница.


Удобствата:


Външен басейн, фитнес, билярд, тенис на маса, водни спортове, плажен волейбол, детски басейн и площадка, дневна анимация за деца. Плажовете на полуостров Атон са общинска собственост и независимо на каква база работи хотела, в който сте настанени следва да заплащате отделно за ползване на чадър и шезлонги. Таксата е между 4 и 6 евро на ден за комплект.


Други Хотели - Атониконка иконка