Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Marbella Playa Хотел 4*, Марбея

Marbella Playa Хотел 4*, МарбеяНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Всеки сантиметър в хотела е щедро пропит с духа на Андалусия. Стандартните стаи се намират в малки постройки тип бунгала в ярки слънчеви цветове. Между тях се извиват улички, всички водещи към плажа, басейните и останалите места за забавления в компекса. И тук има опция за изхранване на принципа всичко включено в цената, но ако сте разглезени от тази услуга в турските курорти, по-добре снишете предварителните си очаквания за нея тук.

Стаите:

Стандартните стаи са разположени в бунгала. Всяка стая е снабдена с климатик и вентилатор за максимален комфорт, телевизор, балкон, мини бар и сейф срещу доплащане.

Храната:

Възможност за изхранване на полупансион закуска и вечеря и система всичко включено в цената

Удобствата:

Хотелът е построен в типичен за Андалусия стил. Предлага на гостите си още основен ресторант с изглед към море, а - ла - карт ресторант, интернет зона срещу доплащане, бутик, фризьорски салон, два открити басейна, тенис на маса, фитнес, анимация.


Обърнете внимание, че тук за деца се считат лица до 14 годишна възраст, което безспорно е голям плюс за семейната ви ваканция.

Други Хотели - Марбеяиконка иконка