Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Occidental Coral Beach Хотел 4*, Марбея

Occidental Coral Beach Хотел 4*, МарбеяНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Хотела е радост за всички сетива. Зрението се насища с приказни гледки към море и планина. Обонянието е докоснато от дъхави цветя, растящи в градината леко погалени от соления морски бриз. Слуха се радва от нежните акорди от пиано бара в перфектен унисон с разбиващите се наблизо вълни. Вкуса е истински предизвикан в разнообразните барове и ресторанти със специалитети от средиземноморската кухня, обилно поляти със сангрия и други екзотични винени коктейли.

Стаите:

Стаите са светли и просторни, с изглед към море, басейн, градина и планина; климатик, директен телефон, сателитна телевизия, мини бар срещу доплащане, сейф срещу доплащане

Храната:

За почитателите на хубавата кухня и качествените напитки има богат избор на заведения на територията на хотела -  Florencia– предлага интернационална кухня; Alhambra – предлага разнообразие от ястия на бюфет за закуска или вечеря; Beach Club – предлага специалитети от средиземноморската кухня; Oasis Terrace – разположен до основния басейн, предлага подбрани леки блюда ; Tartesos Bar – предлага напитки под звуците на пиано от 8.00 ч. до полунощ; Beach Club Bar – място, където може да се опита сангрия и специфични коктейли, приготвени от няколко вида вина. Отделно по график се организират шоу и развлекателни програми.

Удобствата:

Разположен в крайморската част на Марбея, на 1 км от яхтеното пристанище, на 4 км от центъра на града, на 45 мин от летището в Малага.

Други Хотели - Марбеяиконка иконка