Vincci Lalla Baya Хотел 4*, Хамамет

Vincci Lalla Baya Хотел 4*, ХамаметНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Сигурно като деца сте се забавлявали да строите огромни пясъчни замъци, но едва ли сте си представяли че може да попаднете в такъв. Е, архитектите на този уникат са се постарали още от самия вход на хотела да ви създадат подобно усещане. Вътре дизайна е решен в стил средновековен арабски замък. Ще допадне идеално на авантюристи и хора, търсещи винаги различното дори в нещо наложено като социален стандарт - лятната отпуска. Престоя във Винчи Лая Бая задължително трябва да бъде съпроводен с приключение в Сахара от допълнително предлаганите екскурзии, за да се подсили емоцията и цялостното преживяване.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

Разположение на хотела:на 80 км от летището на гр. Монастир, 12 км от центъра на гр. Хаммамет, в курорта Ясмин. Собствен пясъчен плаж на 100 м от хотела. Чадъри и шезлонги – безплатно.

На територията може да ползвате: основен ресторант, а ла карт ресторант местна и международна кухня, снек бар, 4 бара лоби бар, бар в конгресния център, бар при басейна и мавритански бар, открит басейн, закрит басейн с подгряване, SPA център, център за таласотерапия, тенис корт

За децата: детски басейн, анимационна програма

Безплатна възможност за практикуване на следните спортове: тенис на корт, аеробика, волейбол, безмоторни водни спортове

Други Хотели - Хамамет

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка