Изгодни самолетни билети до Йоханесбург, ЮАР

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО ЙОХАНЕСБУРГ, ЮАР

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Йоханесбург? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Йоханесбург и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до и от Йоханесбург, за различни дати на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Южна Африка са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.

КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ НАЙ-УДОБНИТЕ И ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО ЙОХАНЕСБУРГ

Полети до Йоханесбург от България има от София, Варна и Бургас. В близост алтернативни опции за полет до ЮАР  са летищата в Букурещ и Солун. O.R. Tambo International Airport и Lanseria International Airport са двете летища, които поемат международните полети до Йоханесбург.

 

» София – Йоханесбург


Редовни полети всеки ден от столицата ни до Йоханесбург изпълняват Qatar Airways и Turkish Airlines. Emirates, Lufthansa, Air France и KLM също изпълняват почти всеки ден полети с едно или две прекачвания до Йоханесбург, летище  O.R. Tambo International.
Турските авиолинии, Lufthansa или Austrian Airlines оперират полети, кацащи на летище Лансериа.

 

» Варна – Йоханесбург

Turkish Airlines изпълняват всеки ден без сряда полети до Йоханесбург,  летище  O.R. Tambo с едно прекачване от Варна. Редица други редовни авиокомпании заедно предлагат различни комбинации от полети с две или повече транзитни летища.
Турският превозвач предлага до 5 полета в седмицата, които кацат на летище Лансерия.

 

» Бургас – Йоханесбург


В някои случаи може да намерите изгодни цени на полети до Йоханесбург, летище  O.R. Tambo от Бургас. Основно S7 Airlines предлагат комбинации от полети с други редовни авиолинии като Qatar Airways и Emirates. Всички полети от Бургас са с две или повече транзитни летища.

 

» Букурещ – Йоханесбург


Ако живеете в североизточна България може да търсите полети до Йоханесбург, летище  O.R. Tambo на добри цени от Букурещ. Lufthansa (през Франкфурт), Turkish Airlines (през Истанбул) и Qatar Airways (през Доха) предлагат ежедневно полети с едно прекачване, а редица други компании – полети с повече от едно транзитно летище.
По-рядко се намират комбинации за кацане на летище Лансерия.

 

» Солун – Йоханесбург


В търсене на най-добрата цена, не пропускайте и вариант за полет от Солун. Турските авиолинии предлагат ежедневно полети до Йоханесбург, летище  O.R. Tambo с прекачване в Истанбул. Qatar Airways, Emirates и Swiss са сред превозвачите, които също предлагат различни комбинации от полети за всеки ден от седмицата. Опциите за кацане на летище Лансерия от Солун са силно ограничени.

 

» Йоханесбург – София


Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от ЮАР към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Йоханесбург са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети.


Нашата търсачка за самолетни билети помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Йоханесбург като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища в Йоханесбург и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Йоханесбург, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

 

 

O.R. Tambo International Airport (JNB) и Lanseria International Airport (HLA) са двете летища, които обсужват всички международни и вътрешни полети до Йоханесбург.

 


O.R. Tambo International е най-натовареното летище на континента Африка и е разположено на 34 км. от центъра на  Йоханесбург.

 

Транспортът в Африка не е така добре устроен както в други по - напреднали страни. Въпреки това, може да избирате между придвижване с метро, такси или частен трансфер (най-често предлаган от хотела, който сте резервирали, след предварителна заявка).

 

Придвижването с метрото ще Ви отнеме около 20 мин. , за да стигнете до града, а цената на еднопосочния билет е 10,50 евро. Влаковете се движат на всеки 20 мин. от 04:50 ч. до 21:20 ч.

 


Ако решите да използвате таксиметровите услуги на летището – имайте предвид, че средно пътуването до централната част на Йоханесбург отнема около 40 мин. (в зависимост от трафика) и струвка около 40 евро.

 

 


Lanseria Airport е по-малкото летище в близост до Йоханесбург и се намира на приблизително 50 км. от града.

 

Единственият удобен транспорт директно от летището до Йоханесбург е чрез такси, като пътуването е около 40 мин. и струва между 17 и 20 евро.

 

Хотели в Йоханесбург, ЮАР

Експертна консултация и резервация на хотел в Йоханесбург или друга дестинация в Южна Африка, може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Йоханесбург

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Йоханесбург, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Йоханесбург са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

КАК МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ САМОЛЕТЕН БИЛЕТ, ХОТЕЛ ИЛИ ЗАСТРАХОВКА ЗА ПЪТУВАНЕ ДО Йоханесбург

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Йоханесбург, ЮАР или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Йоханесбург, ЮАР от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Южно-африканската република или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн платформа за търсене на полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене.Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Йоханесбург, ЮАР с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

 

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:30 ч. до 22:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни туристически консултанти. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Йоханесбург, ЮАР; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Йоханесбург, ЮАР и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Йоханесбург, ЮАР може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и четири офиса, които работят и през уикенда, с удължено работно време:

 

Mall of Sofia, София - работно време - всеки ден от 9:30 до 21:00 ч.

Serdica Center, София - работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

Paradise Center, София - работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

Varna Mall, Варна - работно време: всеки ден от 10:00 до 21:00 ч.

 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

 

« обратно

 

От Кристина Симеонова

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Кристина Симеонова е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva