Изгодни самолетни билети до Мадрид

Madrid

 

 

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО МАДРИД

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Мадрид? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Мадрид и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до и от Мадрид, за различни дати на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Мадрид са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.


Какво е полезно да знаете, за да намерите най-удобните и изгодни полети до Мадрид

Директни полети от България до Мадрид има от София, а с прекачване - от Варна и Бургас. За пътници от Североизточна България, добра алтернатива за самолетни билети до Мадрид може да бъдат полети от Букурещ, а за тези от Югозападна – от Солун.

 

»    София – Мадрид

Опциите за летене по маршрута са много. Bulgaria Air оперират директни полети до Мадрид пет дни в седмицата. Други традиционни авиокомпании, които предлагат евтини полети до испанската столица, макар и с прекачване, са Alitalia, Lufthansa и Air France. От нискотарифните авиолинии, Wizz Air и Ryan air предлагат евтини самолетни билети до Мадрид до 6 дни в седмицата.

 

»    Бургас – Мадрид 

Полети от Бургас до Мадрид се предлагат до седем дни в седмицата от Bulgaria Air с прекачване през София, Aeroflot през Москва, KLM през Амстердам и други.

 

»    Варна – Мадрид

Bulgaria Air и Turkish Airlines предлагат удобни варианти за полети с прекачване от Варна до Мадрид, всеки ден от седмицата.

 

»    Букурещ – Мадрид

Изгодни варианти за полети до Мадрид е възможно да се намерят от Букурещ. Няколко нискотарифни авиокомпании предлагат евтини самолетни билети ежедневно до Мадрид от Букурещ Wizz Аir, Ryan Air  и Blue Air. От традиционните авиокомпании – Tarom (директно) и Lufthansa (с прекачване) осигуряват ежедневни редовни полети до Испания на добри цени.

 

»    Солун – Мадрид

Въпреки че всички полети от Солун до испанската столица в момента са с прекачване, често те са на по-ниски цени за самолетни билети до Мадрид. Такива се предлагат от авиокомпании Aegean Airlines и Turkish Airlines.

 

 

»    Мадрид – София

Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Испания към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Мадрид са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети.

 

 

Нашата резервационна система помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Мадрид като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища в Мадрид и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Мадрид, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

В Мадрид има едно основно международно летище - Барахас/Barajas (код MAD), което разполага с четири терминала, свързани с безплатна маршрутка. Летището предлага разнообразни транспортни връзки до центъра на града, както и до други градове в Испания.

 

За придвижване до централната част на Мадрид, може да избирете между влак, метро, и две автобусни линии. Цената за придвижване е приблизително еднаква за всички превозни средства, но разлика има във времето на пътуване и в маршрута на всяко от тях.

 

Най-бързия превоз до централната част на Мадрид се осигурява от линия C-1 (Cercanías) на влаковете Renfe, с която придвижването до централната железопътна гара в Мадрид – Atocha – отнема само 26 минути, на цена 2.60 евро за еднопосочен билет. Важно е да знаете, че този влак може да вземете само от Терминал 4, ниво -1 на летище Барахас и, че пътува на всеки 30 минути до 22:27 часа.

 

Метро линия номер 8, обслужва и четирите терминала на летището и се движи до спирка Nuevos Ministerios.  Цената на метро билет в една посока от всеки терминал е средно 8 евро, а времето на пътуване е 35 минути от Терминали 1, 2 и 3 и 45 минути от Терминал 4.

 

 

Ако изберете автобусния транспорт имате голям избор от градски линии, които ще Ви отведат до всяка точка от Мадрид. Ако се налага да пътувате късно вечерта или през нощта, бихте могли да се придвижите от летището до центъра на Мадрид с денонощната линия Línea Exprés Aeropuerto, за 40 минути и 5 евро в посока. През деня автобусът се движи на всеки 15 минути, а през нощта – на всеки 35минути. Имайте предвид, че между 23:30и 06.00 ч. спирка Atocha RENFE не се използва. Вместо това се тръгва от Plaza de la Cibeles, до който може да се стигне с някой от нощните автобуси.

 

 

На последно място, разбира се може да използвате и услугите на такситата или Uber  на летището, като едно пътуване до центъра би отнело около 20-30 мин. и ще Ви струва между 20 и 35 евро на посока.

Хотели в Мадрид

Експертна консултация и резервация на хотел в Мадрид или друга точка в Испания може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Мадрид

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Мадрид, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Мадрид са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Мадрид

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Мадрид или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Мадрид от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Мадрид или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн търсачка за полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Мадрид с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

Застраховка за вашето пътуване до Мадрид може да направите онлайн в нашата нова платформа за застраховки “Медицински разходи в чужбина”.

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:00 ч. до 21:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни експерти по самолетни билети и туристически услуги. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Испания; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Мадрид и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Мадрид може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят с клиенти на място и през уикенда:

 

Mall of Sofia, София - работно време: понеделник – събота от 10:00 до 19:00 ч.; неделя от 12:00 до 16:00 ч.

Varna Mall, Варна - работно време: всеки ден от 10:00 до 19:00 ч.

 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

Необходими документи за пътуване

Документите, които е необходимо да представите за полета ви до Мадрид са:

 

  • лична карта или паспорт, валидни след датата на връщане в България;
  • електронно копие на Вашия самолетен билет или бордна карта, ако имате направен онлайн чек-ин. Попитайте Вашия консултант в Usit Colours какви са възможностите за онлайн чек-ин.
  • при пътуване с непълнолетни деца: копие на акт за раждане и нотариално заверено пълномощно от родител/и, непътуващ с детето.

 

Ако имате резервация за нощувки в хотел в Мадрид или околността, е добре да имате копие от ваучера за настаняване. Освен доказателство за платена резервация, той съдържа и полезна информация за адреса, телефона и точното име на хотела.

 

В случай, че сте си купили застраховка за пътуване в чужбина, е важно да носите полицата на застраховката. В нея е изписан и контакт за спешна връзка със застрахователя.

 

 

 

« обратно

 

От Dilyana Georgieva

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Диляна Георгиева е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva