ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО ЛОС АНДЖЕЛИС

Лос Анджелис

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО ЛОС АНДЖЕЛИС

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Лос Анджелис? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Лос Анджелис и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до и от Лос Анджелис, базирани на скорошни търсения на други потребители. Ако вашите критерии за полети до Лос Анджелис са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.


Какво е полезно да знаете, за да намерите най-удобните и изгодни полети до Лос Анджелис

Удобни полети до Лос Анджелис има от летище София. Полетите от други български летища са с повече от 2 прекачвания в посока. Самолетни билети до Лос Анджелис можете да резервирате и за полети от близките градове - Букурещ или Солун.

 

»    София – Лос Анджелис

Лос Анджелис е разположен в по-далечната – западна – част на САЩ и цените на полетите до там обикновено са по-високи от тези до Североизточното крайбрежие. Въпреки това, някои авиокомпании като Lufthansa, Air France/KLM, Turkish Airlinesи Alitalia в летните месеци успяват да предложат изгодни полети за това направление. Добри предложения за самолетни билети до Лос Анджелис предлагат и Bulgaria Air за комбинираните си полети с други авиокомпании като Virgin Atlantic, KLM или Air France и Iberia.

 

»    Букурещ – Лос Анджелис

Евтини самолетни билети до Лос Анджелис можете да резервирате и за полети от Букурещ. Поради удобната си локация, летището в Букурещ е добър вариант за пътуване до САЩ за живеещите в Североизточна България. Ниски цени за техните полети до Лос Анджелис от Букурещ осигуряват авиокомпании като Turkish Airlines, Qatar, Lufthansa, KLM/Air France, British Airways, както и румънските Tarom, в партньорство с Virgin Atlantic или с някоя от гореспоменатите авиокомпании.

 

»    Солун – Лос Анджелис

Икономично до САЩ можете да летите и от Солун. Ако летището е удобно за Вас, бихте могли да проверите цените с авиокомпании  Turkish Airlines, Aeroflot и Lufthansa, a през лятото и Alitalia, предлагат за своите самолетни билети до Лос Анджелис. В някои случаи те са конкурентни на цените за полети до Лос Анджелис от София.

 

»    Лос Анджелис – София

Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от САЩ към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Лос Анджелис са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети.

 

Нашата резервационна система помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Лос Анджелис като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища в Лос Анджелис и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Лос Анджелис, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

 

 

Международно летище Лос Анджелис/Los Angeles International Airport (с код LAX) е летището обслужващо полети до града и региона. То се намира на самия бряг на Тихия океан, но е сравнително далеч от центъра на Лос Анджелис.

 

Ако желаете да се придвижите от там с бърз, удобен и не много скъп превоз до центъра, препоръчваме да използвате специален автобус от летището FlyAway Bus - в посока Downtown Los Angeles (Union Station), на цена $10 в посока и продължителност 30-50 минути, при нормален трафик. Важно е да знаете, че билет можете да заплатите единствено с банкова карта и в самото превозно средство.

 

По-икономичен, но и по-бавен трансфер до централната гара в Лос Анджелис Union Station предоставя автобус номер 42 от градската транспорта мрежа. Цената за еднопосочен билет е $1.50, а времето за което се движи до гарата – между 1 и 2 часа.

Хотели в Лос Анджелис

Експертна консултация и резервация на хотел в Лос Анджелис или друга точка в САЩ може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Медицински застраховки за пътуване до Лос Анджелис

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Лос Анджелис препоръчваме да направите застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ за себе си и всички пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Лос Анджелис са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход на фона на спокойствието, който ще ви осигури. За 5 дни престой в САЩ например, цената на застраховка е 11,60 лв. за €20 000 застрахователен лимит и 26,64 лв. за €50 000 лимит. Хубавото е, че цената не се смята на дневна база, така че ако си правите по-дълга ваканция, например 20 дни, няма да се наложи да платите 4-пъти по-скъпа премия, а 35.51 лв за €20 000 и 53.26 лв лв за €50  000.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска, при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и: правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството, при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

Другото голямо предимство на застраховката „Помощ при пътуване в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватно и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. Компанията има офис и в Лос Анджелис, което е несравним плюс в случай на локално съдействие.

 

Вижте подробна информация за застраховките, които предлагаме и техните цени.

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Лос Анджелис

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Лос Анджелис или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Лос Анджелис от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Лос Анджелис или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн търсачка за полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Лос Анджелис с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

Застраховка за вашето пътуване до Лос Анджелис може да направите онлайн в нашата нова платформа за застраховки “Помощ за пътуване в чужбина”. 

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:00 ч. до 21:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни експерти по самолетни билети и туристически услуги. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до САЩ; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Лос Анджелис и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Лос Анджелис може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят с клиенти на място и през уикенда:

 

Mall of Sofia, София - работно време: понеделник – събота от 10:00 до 19:00 ч.; неделя от 12:00 до 16:00 ч.

Varna Mall, Варна - работно време: всеки ден от 10:00 до 19:00 ч.

 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

Необходими документи за пътуване

Документите, които е необходимо да представите за полета ви до Лос Анджелис са:

 

  • международен паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на връщане в България;
  • входна виза за САЩ, издадена предварително; Usit Colours съдейства с подготовка на документи за туристическа/бизнес виза за САЩ.
  • електронно копие на Вашия самолетен билет или бордна карта, ако имате направен онлайн чек-ин. Попитайте Вашия консултант в Usit Colours какви са възможностите за онлайн чек-ин.
  • при пътуване с непълнолетни деца: копие на акт за раждане и нотариално заверено пълномощно от родител/и, непътуващ с детето.

 

Ако имате резервация за нощувки в хотел в Лос Анджелис или околността, е добре да имате копие от ваучера за настаняване. Освен доказателство за платена резервация, той съдържа и полезна информация за адреса, телефона и точното име на хотела.

 

В случай, че сте си купили застраховка за пътуване в чужбина, е важно да носите полицата на застраховката. В нея е изписан и контакт за спешна връзка със застрахователя.

 

 

 

« обратно

 

От Dilyana Georgieva

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Диляна Георгиева е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva