Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Летище Лутън-Лондон

Летище Лутън, Лондон - основни данни

Летище Лутън, Лондон

Лутън е помощно летище на Лондон, намиращо се на 30 мин път с кола от Северен Лондон. Обслужва 8 low cost авиокомпании покриващи 81 дестинации. За повече информация: www.london-luton.co.uk

 

 

 

 

 

 

 

 

Връзки с града

 

С кола:
Лондонското летище Лутън се достига лесно от всяко място в страната и се намира близо до шосе M1 и M25.,  само на 30 минути от Северен Лондон, на 15 минути от М25 и на 5 минути от М1. Летището е само на 3 км от шосе М1. От М1 се излиза на разклонение 10. Пътят до летището е ясно посочен с пътни знаци.


С такси:
Стоянките за таксита са разположени пред сградата на терминала и са напълно достъпни за пътници с физически затруднения. Лондонското летище Лутън се обслужва от две компании:
Alpha Taxis: + 44 1582 595555
CABCO Taxis: + 44 1582 736666


С автобус:

Лондонското летище Лутън се обслужва от редовни автобуси, свързващи летището и близките райони. За повече информация моля кликнете тук. Градски автобуси Bay 8 и 9 - редовни автобусни услуги, свързващи летището с близките райони. Може да се ползват и градските автобусни услуги на Centrebus от и до летището.
Пътуването с междуградски транспорт от лондонското летище Лутън е много лесно. Лондонското летище Лутън има отлични връзки с главните градове в страната. Спирките се намират пред сградата на терминала.


С влак:
Редовните денонощни услуги до централен Лондон отнемат само 25 минути. Има жп Shuttle Bus Bay 1- A, редовна, безплатна транспортна услуга от и до главния терминал от и до гара Летище Лутън, а пътуването е 5 минути от сградата на летищния терминал.

 

 

« обратно

 

От Dilyana Georgieva

обновена 09.2014


иконка иконка