Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Летище Orio al Serio- Бергамо

Летище Бергамо, Милано - основни данни

Летище Бергамо

Летището Milan Orio al Serio се намира на 5 км от Бергамо и на 45 км от Милано, в центъра на един от най – гъсто заселените и индустриално значими области в Европа. Тази част на северна Италия е и туристическа атракция с много бройни езера, планини, градове на изкуството и търговски центрове.

 

 

 

 

 

Транспорт до града

 

С кола:
Пътуващите с кола от Милано или Бергамо следва да поемат по магистрала А4 и да се отбият 5 км след Бергамо в посока летище Orio al Serio.


С такси:
Пътуването с такси е бързо и удобно, малкото растояние от Бергамо го прави и сравнително евтино.


С автобус:
Редовни автобусни линии свързват летището с Бергамо: начална точка Bergamo railway station - Porta Nuova - Colle Aperto (Città Alta). Автобусите са на 30 мин, пътуват непрекъснато от 5:00 до 24:00 и струва 1,60 евро в една посока.
Автобусът от Милано тръгва от Milan railway station (Air Terminal), пътува около 60 до 80 минути и струва 10 евро в едната посока.

 

 

« обратно

 

От Dilyana Georgieva

обновена 09.2014


иконка иконка