Летища в Северна Америка


Летище Нюарк, Ню Йорк

Летище Нюарк е второто по натовареност летище в Ню Йорк, след летище Кенеди (JFK). Намера се в Ню Джързи, на около 25 км северозападно от Манхатън. Нюарк е основната база на авиокомпания Юнайтед Еърлайнс, откъдето оперират и по-голямата част от полетите им. 

Летище Нюарк разполага с три терминала като всеки един от тях има по три подтерминала. Обслужват се както международни, така и вътрешни полети. 

 

повече за летище Нюарк »

 


 

Летище Джон Ф. Кенеди, Ню Йорк 

Летище JFK е едно от най-големите в световен мащаб и най-натовареното междунарадно летище в Щатите. Обслужва както полети в страната, така и международни полети. Намира се в югоизточната част на Ню Йорк Сити, на около 19 км от Манхатън.   

 

повече за летище JFK »

 

 

« обратно

 

От Dilyana Georgieva

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva