Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

10% отстъпка за полети на LOT до Европа

Промоция - 10% отстъпка от цени на самолетни билети до Европа

Полските авиолинии LOT често предлагат най-добрите цени и удобни връзки за полети с прекачване до редица популярни дестинации в Европа, Близкия Изток и САЩ. 

 

Сега авиокомпанията дава допълнителна отстъпка 10% от цените за самолетни билети до Амстердам, Цюрих, Париж, Рига, Стокхолм, Варшава и други европейски градове, до които изпълнява полети през летните месеци.*

 

За да се възползвате от промоцията резервирайте до 31.07 във всеки офис на Usit Colours или на 0700 15 115, на цената на 1 градски разговор.

 

 

 

Период на продажба: до 31 юли 2013 г.

 

Период на пътуване: до 31 август 2013 г.

 

 

 

 

Допълнителни условия: Минимален престой: 3 дни или уикенд (събота срещу неделя). Максимален престой: 6 месеца.

След издаване на самолетните билети, не са позволени анулации.

Цените са валидни за редовни полети до Европа, изпълнявани от авиокомпания ЛОТ. Броят на местата е ограничен и наличността не е гарантирана.

 

*Цените не са валидни за полети до Атина, Тбилиси, Ереван, Букурещ, Минск, Вилнюс, Санкт Петербург, Киев,Одеса, Ница, Барселона, Мадрид, Лвов.

 

 

Срокът на валидност на тази оферта е изтекъл. Актуалните цени на самолетни билети може да проверите в нашата резервационна система или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

 

 

 

Най-новите промоции на полети ще намерите в секция Самолетни билети в www.usit.bg.

 

 

« обратно

 

By Dilyana Georgieva

публикувана 07.2013


иконка иконка

By Dilyana Georgieva