Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

20% намаление на директни полети до Дубай - цени от €111

 

20% намаление от wizz Air за полети до Дубай

 

Самолетни билети до Дубай с 20% отстъпка в цената може да резервирате днес - 4 март 2014 - с авиокомпания Wizz Air във всеки от нашите офиси или директно в нашия сайт. Цени от€111 за двупосочен билет, с включени такси. 

 

Резервирайте в Usit Colours, за да вземете виза за Дубай лесно и изгодно като се възползвате от нашата специално разработена визова услуга.

 

 

 

Период на продажба: 4 март 2014

 

Период на пътуване: без ограничение

 

 

 

 

 

Резервирайте самолетен билет до Дубай с 20% отстъпка в най-близкия офис на Юзит Калърс или директно в нашия сайт.

 

 

 

Допълнителни условия:

Цените могат да варират в зависимост от наличността на места. Крайната сума на пътуването зависи от избраната дата и заявените допълнителни услуги (като допълнителен багаж, приоритетно чекиране и др.). Цените са валидни за полети на Wizz Air до Дубай. 

 

 

Срокът на валидност на тази оферта е изтекъл. Актуалните цени на самолетни билети може да проверите в нашата резервационна система или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

Най-новите промоции на полети ще намерите в секция Самолетни билети в www.usit.bg.

 

 

« обратно

 

By Dilyana Georgieva

публикувана 03.2014   /  обновена 03.2015


иконка иконка

By Dilyana Georgieva