20% по-ниски цени с Easy Jet

Евтини билети с Easy JetНамаление до 20% за 200 000 самолетни билета до няколко от своите дестинации, пуска авикомпания Easy Jet. Ако ви предстои пътуване, проверете дали вашата дестинация не е сред онези, до които авиокомпанията предлага промоционални полети днес. Пожелаваме ви късмет!

 

Промоцията е валидна до вторник - 08.01.2013 г. 

 

Не губете време и се възползвайте от възможността за евтини полети до Англия, Германия, Испания или друга желана от вас държава!

 

 

 

 

За да закупите билет на Easy Jet, заповядайте в офис на Юзит Калърс или се обадете на 0700 15 115, на цената на един градски разговор. 

 

 

Период на продажба: 8 януари 2013

 

Период на пътуване: 1 февруари 2013 - 10 юни 2013

 

 

Срокът на валидност на тази оферта е изтекъл. Актуалните цени на самолетни билети може да проверите в някой от нашите офиси или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

Най-новите промоции на полети ще намерите в секция Самолетни билети в www.usit.bg.

 

публикувана 01.2013

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva