Europe City Pass - 5 полета за общо € 222 с включени летищни такси

Europe City Pass - 5 полета за общо € 222* с включени летищни такси

Организирайте си обиколка на Европа по свой вкус.
Специална оферта от Fly Niki и Airberlin за всички на възраст между 18 и 27 години

 

 

Период на продажба: без ограничение

Период на пътуване: от 27 юни до 31 август 2011Купувате обиколен билет за € 222, с който резервирате 5 полета по ваш избор - от общо 57 града в 17 страни.

5 полета за общо 222 евро

Не е необходимо всички полети да бъдат свързани. Два от самолетните билети могат да са например София - Виена и Виена - Копенхаген или по част от маршрута да пътувате с наземен транспорт и да комбинирате полети със съвсем различни дестинации, например самолетен билет София - Виена и самолетен билет Линц - Берлин.

Като при всички полети на Airberlin, освен ръчен багаж, цените включват също чекиран багаж до 20 кг, както и лека закуска и безалкохолни напитки по време на полет.

 

*Цената на обиколния билет не включва такса обслужване.

 

Допълнителни условия: Офертата е ограничена до 3 000 билета. Важи за избрани маршрути и полети на Fly Niki и Airberlin в периода 27 юни - 31 август.
При закупуването на Europe City Pass е необходимо е да предоставите копие от личен документ.

 

 

За резервации се свържете с най-близкия ни офис

 

Срокът на валидност на тази оферта е изтекъл. Актуалните цени на самолетни билети може да проверите в нашата резервационна система или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

Най-новите промоции на полети ще намерите в секция Самолетни билети в www.usit.bg.


 

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva