Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Евтини самолетни билети до Сингапур през есента

Евтини полети до СингапурЕдна чудесна възможност, предоставена от Qatar Airways, да посетите Сингапур, Банкок и Дубай през есента с по-евтини самолетни билети. 

 

За да резервирате самолетен билет на Qatar Airways, заповядайте в офис на Юзит Калърс или се обадете на 0700 15 115, на цената на един градски разговор.

 

 

Период на продажба: до 31 юли 2012 г.

Период на пътуване: 10 септември 2012 г. - 10 декември 2012 г.

 

 


Най-ниските цени за двупосочни самолетни билети:


От София ДО:  Цена от:
 Сингапур €473
 Банкок €322
 Дубай €143

 

Посочените цени не включват летищни такси и такса обслужване.

 

 

Крайната цена на самолетен билет за избрана от вас дестинация и дати може да проверите в резервационната ни система.

 


Допълнителни условия: Минимален престой - 3 дни или събота срещу неделя за Дубай и 5 дни за Сингапур и Банкок. Максимален престой - 1 месец. Промени на дати са позволени срещу глоба. При отказ от полет суми не се възстновяват.

Цените са валидни за редовни полети, изпълнявани от Qatar Airywas. Броят на местата е ограничен и наличността не е гарантирана.

 

 

 

Срокът на валидност на тази оферта е изтекъл. Актуалните цени на самолетни билети може да проверите в нашата резервационна система или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

Най-новите промоции на полети ще намерите в секция Самолетни билети в www.usit.bg.


 

 

публикувана 07.2012


иконка иконка

By Dilyana Georgieva