Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Изгодни полети до Цюрих през есента и зимата

Изгодни билети София - Цюрих -  София с Bulgaria AirС новата промоция на Bulgaria Air, може да резервирате изгодни самолетни билети до Швейцария за ски ваканция през зимата или романтично пътуване в красивия Цюрих, през есента. 

 

Резервирайте вашите полети до Цюрих до 01.09, за да се възползвате от по-ниски цени: €170 за билет София -Цюрих - София и €137 за билет София - Цюрих, с включени летищни такси. 

 

Резервация може да направите на 0700 15 115 на цената на 1 градски разговор или във всеки офис на Юзит Калърс.

 

 

 

Период на продажба: до 1 септември 2013 

 

Период на пътуване:  1 октомври 2013 - 31 март 2014

 

 

 

Допълнителни условия:

След издаване на самолетните билети възстановяване на суми не е разрешено. Минимален престой - 3 дни или една нощ - събота срещу неделя

Цените са валидни за редовни полети, изпълнявани от Bulgaria Air. Броят на местата е ограничен и наличността не е гарантирана.

 

Срокът на валидност на тази оферта е изтекъл. Актуалните цени на самолетни билети може да проверите в нашата резервационна система или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

 

 

 

 

Най-новите промоции на полети ще намерите в секция Самолетни билети в www.usit.bg.

 

 

« обратно

 

By Dilyana Georgieva

 

 

 

 

публикувана 08.2013   /  обновена 05.2016


иконка иконка

By Dilyana Georgieva