Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Last minute билети до Европа - цени под €100 евро в 2 посоки!

Евтини билети с Wizz AirЕсента е може би най-приятното време за пътешествия в Европа - от една страна заради циганското лято и палитрата от есенни цветове, които допълват красотата на европейските градове, а от друга - защото през есента се намират наистина евтини самолетни билети по повечето дестинации.

 

Пример за това са офертите на Wizz Air, с които може да резервирате двупосочни полети до Париж, Барселона, Валенсия, Лондон, цяла Италия и всички дестинации на компанията на цени с включени такси между €19 и €99.

 

 

 

 

 

Проверете актуалните цени, изберете дестинация и резервирайте Вашето пътуване на телефон 0700 15 115 или в някой от офисите на Юзит Калърс

 

Освен полети, ние ще ви помогнем с избора на най подходящия за вас хотел, рент-а-кар и резервация на туристически обиколки и пасове. 

 

 

Период за продажба: до изчерпване на местата

Период на пътуване: месеците октомври и ноември

 

 

Най-ниските цени за двупосочни самолетни билети с включени летищни такси:

 

 Самолетен билет до:  Дата отиване  Дата връщане  Цени от
 Будапеща  25 октомври  27 октомври  € 24
 Форли (Болоня)  22 октомври  26 октомври  € 39
 Милано  20 октомври  24 октомври  € 49
 Венеция  17 октомври  21 октомври  € 49
 Рим  27 октомври  3 ноември  € 69
 Лондон  12 ноември  16 ноември  € 69
 Париж  5 ноември  12 ноември  € 79
 Брюксел  20 октомври  23 октомври  € 79
 Валенсия  7 ноември  11 ноември  € 90
 Барселона      24 октомври  2 ноември  € 99

 

Посочените цени не включват такса обслужване и могат да варират в зависимост от наличността на места. Крайната сума на пътуването зависи от избраната дата, заявените допълнителни услуги (като допълнителен багаж, приоритетно чекиране и др.) и избрания начин на плащане.

 

Посочените цени са актуални към дата 14 септември 2012 г.

 

Срокът на валидност на тази оферта е изтекъл. Актуалните цени на самолетни билети може да проверите в офис на Usit Colours или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

Най-новите промоции на полети ще намерите в секция Самолетни билети в www.usit.bg.

 

публикувана 09.2012


иконка иконка

By Dilyana Georgieva