Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Last Minute Тайланд, Малдиви, Южна Африка и Найроби!

Специални Last Minute цени от Аеросвит и Емирейтс за самолетни билети до Банкок (Тайланд), Мале (Малдиви), Йоханесбург (Южна Африка) и Найроби (Кения)! Промоционалните цени са за двупосочни самолетни билети с включени летищни такси.

 

 

Last minute полети БангкокLast Minute цени за самолетни билети до Тайланд от Aerosvit. Полетите са от София с прекачване в Киев.

 

Период на продажба: до 30 април 2011

Период на пътуване: до 30 май 2011

 

 

 

 

 

 

От: До: Стандартна цена: Last Minute цена:
 Sofia
 Bangkok  € 624  € 391

* Посочените цени не включват такса обслужване.

 

Допълнителни условия: Самолетните билети трябва да са с минимален престой 3 дни и максимален престой до 1 месец. Не са разрешени промени и възстановяване на суми.

Цените са валидни за редовни полети, изпълнявани от Aerosit през Киев (Украйна). Броят на местата е ограничен и наличността не е гарантирана.

 

 

 

Last minute полети КенияLast Minute цени за самолетни билети до Малдивите, Южна Африка и Кения. Полетите са от Истанбул с прекачване в Дубай.

 

Период на продажба: до 28 април 2011

Период на пътуване: до 28 юли 2011

 

 

 

 

 

 

От: До: Стандартна цена: Last Minute цена:
 Istanbul  Male € 966 € 738
 Istanbul  Johannesbourg € 633
€ 494
 Istanbul  Nairobi € 732
€ 562

* Посочените цени не включват такса обслужване.

 

Допълнителни условия: Самолетните билети трябва да са с максимален престой до 1 месец. За промяна на дата се плаща глоба от €75, за връщане на билета преди отпътуване - глоба от € 150. 

Цените са валидни за редовни полети, изпълнявани от Emirates през Дубай (ОАЕ). Броят на местата е ограничен и наличността не е гарантирана.

 

 

За резервации се свържете с най-близкия ни офис.

 

 

Срокът на валидност на тази оферта е изтекъл. Актуалните цени на самолетни билети може да проверите в нашата резервационна система или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

Най-новите промоции на полети ще намерите в секция Самолетни билети в www.usit.bg.

 иконка иконка

By Dilyana Georgieva